back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα έφτασε ο Γουίλ Τσέρι

Διαβάστε επίσης

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας ο Γουίλ Τσέρι, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Ο Γουίλ Τσέρι έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγα λεπτά πριν από τις 11 το βράδυ. Ο Αμερικανός γκαρν έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Ντέιβιντ Μπλατ στους Καβαλίερς και αγωνιζόταν στη θυγατρική των Ουόριορς, Σάντα Κρουζ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε πως δεν το σκέφτηκε και πολύ, αφού ήταν πρόκληση γι’ αυτόν να συνεργαστεί ξανά με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

«Ξέρω ότι αυτή η ομάδα έχει ιστορία. Η αντιπαλότητα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού είναι τρελή, η ατμόσφαιρα είναι τρελή. Ξέρω τι συμβαίνει και ήθελα να το ζήσω. Το ΣΕΦ είναι από τις πιο ιστορικές έδρες, δεν έχω μπει ακόμη σε αυτή. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ιστορία και θέλω να γίνω μέρος της. Συνεργαστήκαμε με τον Ντέιβιντ Μπλατ στο Summer League και τους Καβαλίερς, ήλπιζα μια μέρα να με πάρει μαζί του. Συνέβη τώρα, το timing παίζει σημαντικό ρόλο. Τον ενδιαφέρουν οι παίκτες του, τον σέβομαι απεριόριστα και τώρα ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Μου πήρε… δύο δευτερόλεπτα για να αποφασίσω. Θα πω στον κόσμο να μην ανησυχεί για εμένα, θα παίζω πάντα στο 110%, δεν θα πρέπει να ανησυχούν για την προσπάθειά μου. Δεν χρειάζεται να με διδάξει κάποιος κάτι, ήρθα για να κερδίσω γιατί αυτό με ενδιαφέρει. Οι νικητές έχουν τον σεβασμό όλων. Ήρθα για να βοηθήσω και να κερδίσω», ήταν τα πρώτα λόγια του Τσέρι κατά την άφιξη του στο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Newsroom ΑΘΗΝΑ 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα