back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Career Fair.4all – Ημέρα Καριέρας για Άτομα με Αναπηρία

Διαβάστε επίσης

Για 4η συνεχή χρονιά, η μη κερδοσκοπική οργάνωση Ethelon διοργανώνει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων την Ημέρα Καριέρας για Άτομα με Αναπηρία – Career Fair.4all.

Μεγάλες εταιρείες, 22 στο σύνολο, βρίσκονται από τις 10 το πρωί και θα παραμείνουν μέχρι τις 6 το απόγευμα στην Τεχνόπολη και συζητούν με άτομα με αναπηρία για προοπτικές εργασίας, ενώ παράλληλα 15 φορείς τους βοηθούν να φτιάξουν το βιογραφικό τους και το επαγγελματικό τους προφίλ.

“Στόχος μας είναι ίσες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας” δήλωσε στον ΑΘήνα 984 η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Ethelon, Ζωή Μηνόγιαννη.

Πρόσθεσε πως “επιθυμίας μας είναι αυτή η μέρα να σταματήσει να υπάρχει και η διαφορετικότητα και η ισότητα στο περιβάλλον εργασίας να είναι κάτι το δεδομένο. Αλλά μέχρι να συμβεί αυτό θα βοηθάμε όπου υπάρχει ανάγκη”.

Εξήγησε ταυτόχρονα πως φέτος είναι η πρώτη φορά που θεσμοθετήθηκε το Career Fair.4all Academy, το οποίο “είχε ως στόχο την καλύτερη προετοιμασία των υποψηφίων για την ημέρα καριέρας και το οποίο περιλαμβάνει 5 workshops τα οποία τους ενδυνάμωσαν σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, βιογραφικού, συνεντεύξεις και ψηφιακά – επικοινωνιακά skills”.

Βίκτωρας Αντωνόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα