back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δίκη μικρής Άννυ: Ισόβια στον πατέρα, αθώα η μητέρα της

Διαβάστε επίσης

Ισόβια κάθειρξη και επιπλέον ποινή φυλάκισης δύο ετών ήταν η τιμωρία που επέβαλε σήμερα Τετάρτη το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας στον πατέρα της 4χρονης Άννυ, κηρύσσοντάς τον ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και περιύβρηση νεκρού.

Αντίθετα, το δικαστήριο έκρινε αθώα τη μητέρα του τετράχρονου κοριτσιού, η οποία πρωτοδίκως είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή. Στο άκουσμα της αθωωτικής απόφασης η μητέρα της Άννυ ξέσπασε σε λυγμούς και αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα.

Σε ό,τι αφορά στον τρίτο κατηγορούμενο της υπόθεσης, , το δικαστήριο του επέβαλλε κάθειρξη εννέα ετών και σε λίγο καιρό αναμένεται να βρεθεί εκτός φυλακής καθώς έχει εκτίσει ένα μέρος της ποινής του ενώ, σύμφωνα με το δικηγόρο του, κάνει και μεροκάματα στις φυλακές των Γρεβενών όπου κρατείται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πρώτο βαθμό ο εν λόγω κατηγορούμενος είχε καταδικασθεί και εκείνος σε ισόβια, ωστόσο το δευτεροβάθμιο δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της έμπρακτης μεταμέλειας, με αποτέλεσμα η ποινή του να πέσει στα εννέα έτη κάθειρξης.

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα