back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γ. Σκουμπούρης: Έκλεισαν οι μπάρες σε ηλεκτρικό και Mετρό

Διαβάστε επίσης

Οι μπάρες μπήκαν πλέον σε όλους τους σταθμούς του Μετρό μετά το σταθμό της «Βικτώρια».

«Ήδη από τον Ιανουάριο του 2019 έχουν αρχίσει να φαίνονται τα θετικά αποτελέσματα στην έκδοση εισιτηρίων και κατ΄ επέκταση και στα έσοδα του ΟΑΣΑ», τόνισε ο Γιάννης Σκουμπούρης Διευθύνων Σύμβουλος ΟΑΣΑ.

Mιλώντας στην εκπομπή «Ντάμες Σπαθί» και στις Ελεωνόρα Ορφανίδου και Ελευθερία Κουμάντου, σημείωσε ότι «τα θετικά αποτελέσματα συνεχίστηκαν με αυξητική τάση και τον Φεβρουάριο, ενώ στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκαν και τον Μάρτιο».

Ο κόσμος έχει εξοικειωθεί με το νέο σύστημα

Τόνισε, ότι «πλέον κόβονται διαφόρων τύπων εισιτήρια από το 70% των επιβατών. Σύμφωνα με τη στατιστική 700.000 επιβάτες κόβουν εισιτήρια σε σύνολο ενός εκατομμυρίου. Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος έχει εξοικειωθεί πλέον και μπήκε το νέο σύστημα στην καθημερινότητα του, ενώ παράλληλα δόθηκε και καλύτερη τιμολογιακή πολιτική για τον επιβάτη».

Στόχος η καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών

Όπως είπε ο κ. Σκουμπούρης ο Οργανισμός έχει καταφέρει να μειώσει το χρόνο έκδοσης των εισιτηρίων στο μισό: «άλλαξε το λογισμικό και με οδηγία μας στον ανάδοχο αλλάζουν τώρα και τα γραφικά, γίνονται καλύτερα και γίνεται πιο εύχρηστο το μενού κάτι που θα οδηγήσει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών και στην περεταίρω μείωση του χρόνου έκδοσης ενώ προς αυτή την κατεύθυνση θα αυξήσουμε και τα μηχανήματα, θα έρθουν κι άλλα».

Newsroom Aθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα