back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ιππασία: Αρχίζει το πρωτάθλημα εμποδίων

Διαβάστε επίσης

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το διήμερο, 20 – 21 Απριλίου η έναρξη του Πρωταθλήματος στο άθλημα της Υπερπήδησης Εμποδίων.

Ο 1ος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, στο Ολυμπιακό ιπποδρόμιο με χλοοτάπητα, με τη συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων ιππέων και αμαζόνων από όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα με τον αγώνα πρωταθλήματος στο Μαρκόπουλο, στο ανοιχτό ιπποδρόμιο με άμμο θα πραγματοποιηθεί ο 4 ος κατά σειράς αγώνας ιππικής δεξιοτεχνίας με ώρα έναρξης και τις δύο ημέρες τις 9.00.
Ο αγώνας των εμποδίων θα αρχίσει και τις δύο ημέρες τις 9.00 και περιλαμβάνει την πρώτη ημέρα τους πρώτους γύρους των κατηγοριών νέων ίππων, την κατηγορία παίδων και Δ ύψους 1.15μ., την κατηγορία Αμαζόνων και την ΓΒ ύψους 1.25μ., και την κατηγορία Α 1.40μ.

Την δεύτερη ημέρα θα γίνουν οι δεύτεροι γύροι των κατηγοριών νέων ίππων, η κατηγορία Γ ύψους 1.20μ., η κατηγορία Εφήβων και η Κατηγορία Β ύψους 1.30μ., η κατηγορία Νέων Ιππέων και ΒΑ ύψους 1.35μ. και η Κατηγορία Ενηλίκων ύψους 1.45μ.

Πρωταθλητές θα αναδειχθούν στις τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες, Ενηλίκων, Νέων Ιππέων, Εφήβων και Παίδων μετά από βαθμολογία στους δύο αγώνες και τον τελικό του Μαΐου. Ακόμη, Αμαζόνα της χρονιάς θα αναδειχθεί επίσης η αθλήτρια που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στους δύο αγώνες πρωταθλήματος και
τον τελικό.

Ο επόμενος  ος αγώνας Πρωταθλήματος είναι στις 11 και 12 Μαΐου και ο τελικός το
τετραήμερο 23- 26 Μαΐου επίσης στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο
Μαρκόπουλο.

Κ. Πλαστήρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα