back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Με ηγέτη τον Μέσι η Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά

Διαβάστε επίσης

Στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκε η Μπαρτσελόνα που κέρδισε με σκορ 3-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Η Γιουνάιτεντ αιφνιδίασε την Μπαρτσελόνα. Φουλ πίεση ψηλά, πολλές κλεμμένες μπάλες και μια μεγάλη φάση πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, με τον Πογκμπά να βρίσκει τον Ράσφορντ μέσα στην περιοχή αλλά τον τελευταίο να βλέπει το σουτ του να χτυπάει στο οριζόντιο και να καταλήγει άουτ.

Δευτερόλεπτα αργότερα, η ομάδα του Σόλσκιερ λίγο έλειψε να απειλήσει ξανά αλλά ο ΜακΤόμινεϊ έχασε το κοντρόλ στα όρια της περιοχής.

Όσο περνούσαν τα λεπτά, όμως, η Μπαρτσελόνα άρχιζε να ισορροπεί και στο 11ο λεπτό είδε τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα σε μαρκάρισμα του Φρεντ στον Ράκιτιτς. Ωστόσο, συμβουλεύτηκε το VAR και πήρε πίσω την απόφασή του, σε μια φάση πάντως που φάνηκε να υπάρχει ανατροπή.

Η ομάδα του Βαλβέρδε είχε πάρει την κατοχή και τον έλεγχο και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα χάρη σε μια απίθανη ενέργεια του Μέσι.

Ήταν το 16ο λεπτό όταν ο Αργεντινός έκλεψε την μπάλα από τον Γιανγκ, έσκασε φοβερή ποδιά στον Φρεντ και αφού βρήκε τον χώρο -που του είχε ανοίγει ο Σουάρες με την κίνησή του-, έκανε άψογο πλασέ για το 1-0.

Σαν να μην έλειπε αυτό, τέσσερα λεπτά μετά ο Μέσι έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, έχοντας την μέγιστη βοήθεια του Ντε Χέα, ο οποίος έκανε τραγικό υπολογισμό στο σουτ του αρχηγού της Μπάρτσα από τα όρια της περιοχής, με την μπάλα να περνάει κάτω από το σώμα του (2-0).

Η υπόθεση πρόκριση έμοιαζε να έχει κριθεί οριστικά. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Φελίπε Κοουτίνιο από το να πάρει τη σκυτάλη από τον Μέσι και με ένα πανέμορφο τέρμα με σουτ έξω από την περιοχή να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Οι συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Άλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο (71′ Σεμέντο), Μπουσκέτς, Αρτούρ (75′ Βιδάλ), Ράκιτιτς, Κουτίνιο (81′ Ντεμπελέ), Μέσι, Λουίς Σουάρες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελοφ, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Γιανγκ, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Φρεντ, Λίνγκαρντ (80′ Αλέξις Σάντσες), Ράσφορντ (73′ Λουκάκου), Μαρσιάλ (65′ Νταλότ).

ANΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα