back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με στόχο να κάνει το «μπρέικ» ο ΠΑΟ

Διαβάστε επίσης

Η υπερπροσπάθεια του Παναθηναϊκού για τη μεγάλη επιστροφή και την πρόκριση στα πλέι οφ μπήκε ήταν επιτυχημένη και πλέον άπαντες κοιτάζουν την επόμενη μέρα.

Απόψε λοιπόν η ομάδα του Ρικ Πιτίνο ρίχνεται στη μάχη των προημιτελικών της Ευρωλίγκας από το «WiZink Center» της Μαδρίτης.

Ένα γήπεδο που μόνο… φιλόξενο δεν είναι για το «τριφύλλι» αφού μετράει έξι συνεχόμενες ήττες, έχοντας να θυμάται για τελευταία νίκη αυτή τον Μάρτιο του 2013 με 74-73. Μάλιστα από εκείνη την ομάδα μόνο ο Τζέιμς Γκιστ συνεχίζει στο «πράσινο» ρόστερ, σε αντίθεση με τη Ρεάλ που θα έχει τέσσερις παίκτες από εκείνη τη βραδιά.

Ο Αμερικανός σέντερ είναι μάλιστα τραυματίας, λόγω ενός χτυπήματος στο γόνατό του και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, αλλά έχει χάσει προπονήσεις και αποτελεί ερωτηματικό η αγωνιστική του ετοιμότητα.

Αντίθετα από την Ρεάλ Μαδρίτης θα απουσιάσει ο Σέρχιο Γιουλ, σε αντίθεση με τους Ράντολφ και Τέιλορ, οι οποίοι τέθηκαν στην διάθεση του Πάμπλο Λάσο. Οι Ισπανοί έχουν πάρει τον αέρα των «πράσινων» αφού όχι μόνο τους κέρδισαν φέτος και τις δύο φορές που έπαιξαν, αλλά «τρέχουν» και ένα σερί 5-0 αν συνυπολογιστούν και οι τρεις συνεχόμενες νίκες των πλέι οφ.

Η ισπανική ομάδα είναι ασφαλώς το φαβορί στην αναμέτρηση, μια και διαθέτει καλύτερο ρόστερ με περισσότερη ποιότητα και εμπειρία. Από την άλλη πλευρά όμως οι «πράσινοι» βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που το πιστοποιεί η εξαιρετική πορεία που έχουν διαγράψει στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές της κανονικής περιόδου όπου σημείωσαν επτά νίκες.

Ο Παναθηναϊκός θα στηριχθεί στην άμυνά του και την ικανότητά του να «απενεργοποιεί» τα ατού του αντιπάλου, ώστε να επιβάλει το δικό του τρόπο παιχνιδιού στην αναμέτρηση με γρήγορες επιθέσεις και εύκολα καλάθια πριν οργανωθεί η αντίπαλη άμυνα.

Στόχος είναι φυσικά το «μπρέικ», δηλαδή η εκτός έδρας νίκη που θα δώσει το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να έχει αυτός το τελευταίο παιχνίδι της σειράς στο γήπεδό του. Την πρόκριση θα πάρει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες.

To τζάμπολ του αγώνα θα δοθεί στις 22:15 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το Novasports 2.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα