back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ν. Ανδρουλάκης: Ανάγκη συναίνεσης την επομένη των ευρωεκλογών ανάμεσα σε Σοσιαλιστές, Πράσινους και Φιλελεύθερους

Διαβάστε επίσης

Την ανάγκη συναίνεσης και συμφωνίας την επομένη των ευρωεκλογών, ανάμεσα σε Σοσιαλιστές, Πράσινους και Φιλελεύθερους, επισήμανε ο ευρωβουλευτής της ΕΛΙΑΣ – ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τη «Στάση των 2».

Όπως είπε «πρέπει να ξεκαθαρίσουν όλοι τη στάση τους, να συμφωνήσουν και να καταλήξουν σε έναν κοινό υποψήφιο για να επιβάλλει την ατζέντα».

Και πρόσθεσε: «Ο Μακρόν είναι ένα κομμάτι της προσπάθειας. Επειδή στα λόγια όλα είναι καλά, πρέπει να δούμε κάποια στιγμή, πώς αυτά θα εφαρμοστούν. Αν οι Επίτροποι και τα ευρωπαϊκά όργανα δεν έχουν την ίδια κατεύθυνση, τότε αυτό δεν μπορεί να γίνει. Πρέπει λοιπόν, τόσο οι Σοσιαλιστές, όσο οι Φιλελεύθεροι και οι Πράσινοι, να κάτσουν να μιλήσουν για όλα, και να συμφωνήσουν».

Ο κ. Ανδρουλάκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός για τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι το κόμμα που μετέχει στην Ευρωβουλή είναι βαθιά αντιευρωπαϊκό και δεν θέλει την πολιτική ενοποίηση.
Όπως επισήμανε «ο κ. Τσίπρας μιλάει για αγώνα κατά του νεοφιλελευθερισμού, της ακροδεξιάς και του αντιευρωπαϊσμού, και κατεβάζει στο ευρωψηφοδέλτιο του, τον Πέτρο Κόκκαλη, την Κουντουρά και τον Λάμπρου. Αυτός ο αγώνας είναι μόνο για την εξουσία».

Αναφερόμενος στο ΚΙΝΑΛ, είπε ότι επιτυχία θα είναι μόνο ένα διψήφιο ποσοστό, το οποίο θα αλλάξει τον πολιτικό χάρτη, εκτιμώντας ότι τα τελικά αποτελέσματα δεν θα είναι αυτά που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα