back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ειρηνοδρομία 2019 στον Άγ. Δημήτριο

Διαβάστε επίσης

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής και η Περιφέρεια Αττικής προκηρύσσουν, σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ΟΦΚΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ, τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών Σ.Ε.Ο. και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, τον αγώνα «Ειρηνοδρομία».

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Κυριακή, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την μνήμη του Αλέκου Παναγούλη.

Η Διοργάνωση θα περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. (και για μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων), 2,5 χλμ. (και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων) και αγώνα «Κοινωνικής Ευαισθησίας» 1000 μ. για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Στόχος της Διοργάνωσης είναι να προσελκύσει δρομείς από ολόκληρη την Αττική προβάλλοντας την σύγχρονη Iστορία της περιοχής με τη συνέχιση και την ενδυνάμωση των εκδηλώσεων στη μνήμη του Αλέκου Παναγούλη.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθούν μπροστά από το Δημαρχείο του Αγίου Δημητρίου. Οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης θα βρίσκονται στην Πλατεία Ηρώων και επί της Αγίου Δημητρίου.

Όλες οι διαδρομές έχουν αφετηρία και τερματισμό στον οριοθετημένο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο επί της Λεωφόρου Αγίου Δημητρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα