back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Π. Γερουλάνος :«Ανυπόφορη η αίσθηση déjà vu στις χθεσινές προγραμματικές εξαγγελίες του κ. Μπακογιάννη»

Διαβάστε επίσης

“Ανυπόφορη η αίσθηση déjà vu στις χθεσινές προγραμματικές εξαγγελίες του κ. Μπακογιάννη. Ακούσαμε για «το πιο ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα που έγινε ποτέ για την Αθήνα. Τι μας θυμίζει;” υπογραμμίζει -σε ανακοίνωσή του- ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος.

Αναφερόμενος σε απόσπασμα από την προεκλογική ομιλία της τότε υποψήφιας δημάρχου Αθηναίων, κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη στις 11 Οκτωβρίου 2002 ,στο Σπόρτινγκ ,η οποία -μεταξύ άλλων – είχε σημειώσει : «Δίπλα, αλλά και ξέχωρα από αυτά που διεκδικούμε, βάζουμε τα πολλά εκείνα για τα οποία σας λέμε ανεπιφύλακτα: Ναι, μπορούμε. Ναι, Αθηναίες και Αθηναίοι. Προγραμματίσαμε, υποσχεθήκαμε, μελετήσαμε και εξαγγείλαμε εκείνα που μπορούμε να κάνουμε. Θα τα βρείτε όλα πάνω στον χάρτη της γειτονιάς σας, ξεκάθαρα, προγραμματισμένα, χωροθετημένα, κοστολογημένα, χρονολογημένα!» ο κ. Γερουλάνος υπογραμμίζει σκωπτικά “Σαν να μην πέρασε μία μέρα. Η συνέχεια στο Δήμο, το τι έγινε στην πράξη, είναι γνωστό σε όλους. Ακολούθησε ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης. Κι αυτός με πλήρως κοστολογημένο πρόγραμμα. Η συνέχεια στο Δήμο, το τι έγινε στην πράξη, είναι γνωστό σε όλους σημειώνει ο κ. Γερουλάνος .

Και προσθέτει : “Το σωρευτικό αποτέλεσμα των πλήρως κοστολογημένων, χωροθετημένων, χρονολογημένων, ξεκάθαρων προγραμμάτων ήταν, το 2010, περίπου 300 εκατομμύρια χρέος και 50 εκατομμύρια ετήσιο έλλειμμα. Τώρα τα ακούμε πάλι: Όλα προγραμματισμένα, όλα χωροθετημένα, όλα χρονολογημένα, όλα κοστολογημένα”.

“Με ποιους το κοστολόγησαν; Με αυτούς που χρεοκόπησαν τον Δήμο; Έξι στους δέκα αντιδήμαρχοι της δημαρχίας Κακλαμάνη είναι και πάλι υποψήφιοι. “Οι Αθηναίοι πλέον γνωρίζουμε πως το ζήτημα είναι τι κάνεις και με ποιους, όχι τι λες, ή με πόσο εντυπωσιακό περιτύλιγμα ντύνεις τα λόγια. Τους μάθαμε” καταλήγει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος.

Λία Ιατρίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα