back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γιουβέντους: Η αλλαγή σελίδας απαιτεί πωλήσεις και μεταγραφές

Διαβάστε επίσης

Η Γιουβέντους αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League, χάνει αρκετά οικονομικά έσοδα και βρίσκεται σε φάση αλλαγών,μπορεί και πωλήσεων παικτών με τον Ντιμπάλα να είναι στη λίστα.

Η Γιουβέντους δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά και να διεκδικήσει το μεγάλο της στόχο που ήταν η κατάκτηση του Champions League και αυτό είχε αντίκτυπο στα έσοδά της. Η “Μεγάλη Κυρία” έβαλε στα ταμεία της 94,1 εκατ. ευρώ μέχρι στιγμής αλλά έχασε τα 13,1 εκατ. ευρώ από τον αποκλεισμό και αρκετά ακόμα από τα μπόνους και το μάρκετ πουλ. Σύμφωνα με την «Corriere di Torino» η Γιουβέντους έχασε 12 εκατ. ευρώ που θα έπαιρνε εφόσον προκρινόταν και άλλο 1,1 από τα μπόνους.

Ο αποκλεισμός έχει φέρει επίσης στη Γιουβέντους σε εσωστρέφεια και έχει επηρεάσει  και την ψυχολογική κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος ζήτησε από τον πρόεδρο της ομάδας, Αντρέα Ανιέλι, μεταγραφές προκειμένου η ομάδα να γίνει πιο ανταγωνιστική και να καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση του Champions League.

Το όνομα που στριφογυρίζει στο μυαλό των διοικούντων είναι αυτό του Μοχάμεντ Σαλάχ. Μόνον εύκολη δεν είναι, βέβαια, η περίπτωση του 26χρονου Αιγύπτιου φορ της Λίβερπουλ. Όμως ποιος πίστευε το περασμένο καλοκαίρι πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα φορούσε τη φανέλα της Γιουβέντους;

Την ίδια ώρα στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών βρίσκονται τα ονόματα του 29χρονου Βόσνιου μέσου, Μίραλεμ Πιάνιτς, του Πάουλο Ντιμπάλα και του Ντόουγκλας Κόστα.

Το πιο…πιασάρικο οικονομικά όνομα από τα τρία είναι φυσικά εκείνο του Ντιμπάλα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Tuttosport», η Γιουβέντους είναι διατεθείμενη να τον πουλήσει με 100 εκατ. ευρώ. Στόχος της διοίκησης είναι να αδειάσει μία θέση ξένου, ώστε να αποκτηθεί παίκτης αντίστοιχου επιπέδου. Ο Σαλάχ όπως είπαμε αποτελεί τον διακαή πόθο για την ομάδα του Τοτίνο.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΞΕΒΑΝΕΛΛΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα