back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μητσοτάκης: Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες Αναστασιάδη

Διαβάστε επίσης

Την εμπιστοσύνη και την αμέριστη στήριξή του στις πρωτοβουλίες του Νίκου Αναστασιάδη, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την συνάντηση που είχε στην Λευκωσία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε μεταξύ άλλων για τις πρόσφατες εξελίξεις και για το σχέδιο της έκθεσης του Γενικού Γραμματέα και εξέφρασε “συγκρατημένη αισιοδοξία”- όπως είπε- ότι θα μπορέσει να επιτευχθεί ουσιαστική πρόοδος στη βάση των αδιαπραγμάτευτων θέσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας”

Συζητήθηκαν επίσης οι γενικότερες εξελίξεις, ενόψει των Ευρωεκλογών και ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε βέβαιος ότι ” σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση οι πολίτες και στην Ελλάδα και στην Κύπρο θα αναγνωρίσουν ότι τα κόμματά μας την επόμενη μέρα στην Ευρώπη θα πρέπει να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο”.
“Όσο πιο ισχυρά είναι τα κόμματά μας την επόμενη μέρα, τόσο πιο ισχυρή θα είναι η φωνή και της Ελλάδος και της Κύπρου σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση που αλλάζει”, πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στην οικονομία και την ανάπτυξη ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι “έχει γίνει μεγάλη ζημιά στην Ελλάδα αυτά τα 4 χρόνια” και πρόσθεσε ότι “δικό μας χρέος είναι να βάλουμε την οικονομία σε μία νέα αναπτυξιακή τροχιά και να πετύχουμε γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης, αντίστοιχους με αυτούς που πέτυχε η Κύπρος τα τελευταία χρόνια.”.
“Αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν προτάξουμε τις ιδιωτικές επενδύσεις, την επιχειρηματικότητα και τη στήριξη της ποιοτικής εργασίας. Επιμένω πολύ σε αυτό. Οι καλές επενδύσεις δημιουργούν καλά πληρωμένες θέσεις απασχόλησης”, συμπλήρωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα