back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στον τελικό της Ευρωλίγκας προκρίθηκε ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Στον τελικό της Ευρωλίγκας προκρίθηκε ο Ολυμπιακός που επικράτησε στον “ελληνικό” ημιτελικό της Βουλιαγμένης με 8-7 και θα διεκδικήσει το Σάββατο το κορυφαίο τρόπαιο της υδατοσφαίρισης στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πέντε φορές πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει και με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Αβραμίδου κατάφερε να προηγηθεί με 7-6 στο κλείσιμο του τρίτου 8λεπτου. Στην τελική ευθεία του ημιτελικού ο Ολυμπιακός σκόραρε άλλη μία φορά, δημιουργώντας διαφορά δύο τερμάτων, με τη Βουλιαγμένη να μειώνει απλά στο τέλος στο τελικό 8-7.

Πλέον οι ερυθρόλευκες περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι της Πάντοβα με την Σαμπαντέλ.

Ο μεγάλος τελικός θα γίνει αύριο Σάββατο στις 14:15.

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-3, 1-1

Βουλιαγμένη (Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 2, Χυδηριώτη 3, Ελληνιάδη, Κοκκινάκη, Ξενάκη 1, Νίνου Ε., Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου 1, Ράνεϊ, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη,

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Έγκενς, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 4, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. Γκόφερς, Μπάκλινγκ, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα

Newsroom ΑΘΗΝΑ 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα