back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Την άρση της ασυλίας του ζητεί ο Αν. Λοβέρδος – Σαλμάς: «Απόλυτη σκευωρία η δίωξη σε βάρος μου»

Διαβάστε επίσης

«Το υποτιθέμενο μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους κατέληξε η μεγαλύτερη σκευωρία με όψεις φιάσκου» δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην τοποθέτηση του στην Ολομέλεια για την άρση της ασυλίας του στην υπόθεση Νοβάρτις.

«Είμαι στο στόχαστρο ομάδας κακοποιών, αυτή η ιστορία στήθηκε για ψήφους και εγώ συντρίψω τους σκευωρούς» είπε ο κ Λοβέρδος και επανέλαβε ότι πρώτος αυτός θα ψηφίσει υπέρ της άρσης ασυλίας του προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στην δικαιοσύνη για να αποκαλύψει την σκευωρία.

Για «δήθεν σκάνδαλο που σχεδιάστηκε με το δόγμα Πολάκη “να κλείσουμε και κανέναν στη φυλακή”», έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Υγείας βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς σχετικά με την υπόθεση των αρθροσκοπήσεων Χαρακτήρισε απόλυτη σκευωρία τη δίωξη σε βάρος του.

Υπέρ της άρσης ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου θα ψηφίσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος όπως δήλωσε νωρίτερα από το Βήμα της Βουλής.

« Η υπόθεση Νοβάρτις φεύγει και επιστρέφει στις πιο βολικές στιγμές για την κυβέρνηση» τονισε η πρόεδρος της ΔΗΣΥ, Φώφη Γεννηματά, στηρίζοντας πλήρως τον Ανδρέα Λοβέρδο, λέγοντας ότι εχει δώσει αποστομωτικές απαντήσεις.

« Θα ψηφίσουμε υπέρ της άρσης ασυλιας του. Για εμάς δεν υπάρχει παραγραφή γιατί δεν υπάρχει αδίκημα» τόνισε η κ Γεννηματά, προσθέτοντας ότι είναι συνειδητή επιλογή του Μαξίμου να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές μέσα στη λάσπη και τη σκανδαλολογία.

Επιτέθηκε δε στην κυβερνητική πλειοψηφία για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά με τα οποια αντιμετωπίζει τις άρσεις ασυλίας, αναφερόμενη στην εξέλιξη για τις δικογραφίες Πολάκη και Καμμένου που μπαίνουν στο αρχείο

«Κράτα με που λέει και ο Ζήκος. Μη με αφήνεις. Ολα στο φως, διαφάνεια νομιμότητα για τους πάντες και παντού. Γι αυτό λέμε ναι στην άρση» κατέληξη η κ Γεννηματά.

« Κεντρικός σας στόχος να χτυπήσετε τον βασικό σας αντίπαλο τη ΔΗΣΥ γιατί νιώθετε την ανάσα μας πίσω από την πλάτη σας» είπε η κ Γεννηματα, εξαπολύοντας επίθεση και στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, φωτογραφίζοντας τον ως ενορχηστρωτή της πλεκτάνης στη δικαιοσύνη.

Για σκευωρία που καταρρέει και για βαρια ευθύνη του Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός θέλει να αυτοπροστατευθεί στο δρόμο προς τις εκλογές γιατί πληθαίνουν τα προβλήματα.

Ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει την άρση ασυλίας του κ. Λοβέρδου «για λόγους πολιτικούς και ηθικούς» και δεν παρέλειψε να αναφερθεί αναφερόμενος σε δημοσιεύματα για μεγάλο αριθμο υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν «οχυρωθεί» πίσω από το άρθρο για το νόμο περί ευθύνης υπουργών.

«Δεν υπάρχει υπόθεση Πετσίτη, υπάρχει υπόθεση Τσίπρα και των υπουργών του που έχουν βλάψει με τις ενέργειές τους το δημόσιο συμφέρον», σχολίασε για το θέμα.

Δημήτρης Ράντος – Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα