back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τσίπρας από Πάτρα: «Κερδίζουμε στις κάλπες και όχι στις δημοσκοπήσεις»

Διαβάστε επίσης

«Στις ευρωεκλογές ο ελληνικός λαός δεν θα τιμωρήσει την κυβέρνηση, αλλά την αξιωματική αντιπολίτευση» υποστήριξε ο Α. Τσίπρας από την Πάτρα, όπου μίλησε σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος εν όψει των ευρωεκλογών. Ο Α. Τσίπρας έκανε λόγο για εικονική πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει η Ν.Δ και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που την στηρίζουν μαζί με τους ολιγάρχες, κατονομάζοντας για μια ακόμη φορά τον εφοπλιστή Ε. Μαρινάκη.

«Προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια εικονική πραγματικότητα σε σχέση με τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ. Από στημένες ειδήσεις, στημένες δημοσκοπήσεις, στημένα πρωτοσέλιδα, στημένους δήθεν Μακεδονομάχους στη Βόρεια Ελλάδα. Άλλωστε οι ολιγάρχες που τους στηρίζουν έχουν μια ειδικότητα στα στημένα. Όπως έστηναν ποδοσφαιρικούς αγώνες για το στοίχημα, ήθελαν να στήσουν και το κλίμα προς τις εθνικές εκλογές’ υποστήριξε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Όπως είπε «εμείς έχουμε μάθει να χάνουμε στις δημοσκοπήσεις και να τους κερδίζουμε στις κάλπες!Έτσι θα γίνει και τώρα: Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα καταρρίψει την εικονική πραγματικότητα που έστησαν.Θα είναι κόλαφος για το επικοινωνιακό επιτελείο του κου Μητσοτάκη και για το πλαστό του αφήγημα. Και θα είναι κόλαφος, γιατί, για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκές εκλογές, οι πολίτες δε θα έχουν διάθεση να τιμωρήσουν τη κυβέρνηση, αλλά να τιμωρήσουν την αντιπολίτευση».
Σύμφωνα με το σκεπτικό του πρωθυπουργού ο ελληνικός λαός θα τιμωρήσει την αντιπολίτευση

Για τις ψεύτικες προβλέψεις

Για τη διαρκή καταστροφολογία

Για την ταύτισή τους με το ΔΝΤ, στην προσπάθειά τους να περικοπούν οι συντάξεις,

Για την ταύτισή τους με τον ανθέλληνα Βέμπερ, οπαδό του Σόιμπλε και του Γκρέξιτ,

Για τη καιροσκοπική και ψηφοθηρική τους στάση στο Μακεδονικό,

Για την ταύτισή τους με τα πιο σκοτεινά και πιο λούμπεν συμφέροντα της οικονομικής ολιγαρχίας,

Για την επιμονή τους να υπερασπίζονται τη παραγραφή των μεγάλων σκανδάλων και να αρνούνται τη κάθαρση και τη δικαιοσύνη.

«Για όλους αυτούς τους λόγους, για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκές εκλογές θα τιμωρηθεί η αντιπολίτευση» υπογράμμισε, στρέφοντας εν συνεχεία τα βέλη του κατά του Ε. Μαρινάκη, τον οποίο αυτή τη φορά ταύτισε και με το ΚΙΝΑΛ.

Συγκεκριμένα ο Α. Τσίπρας τόνισε:
«Και επειδή το διαισθάνονται, έβγαλαν προχθές από πίσω από τη κουρτίνα που κρυβόταν, τον ολιγάρχη χρηματοδότη τους, να εξαπολύσει επίθεση λάσπης σε μένα και στην κυβέρνηση. Και τι μας είπε ο υπόδικος για κακουργήματα και διωκόμενος για εμπορεία ναρκωτικών; Ότι αν κερδίσει η ΝΔ τις εκλογές, θα μας πάει, λέει, φυλακή. Κι εγώ, μόλις τον άκουσα, τρόμαξα τόσο πολύ που κρύφτηκα από το φόβο μου. Θέλω λοιπόν σήμερα, από δω, από τη Πάτρα, να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Μαρινάκη, που αποφάσισε να βγει από το σκοτάδι στο φως.Να τον ευχαριστήσω θερμά, που αναλαμβάνει αυτός ρόλο για λογαριασμό του κουμπάρου του, κύριου Μητσοτάκη.

Να τον ευχαριστήσω θερμά, που επαναλαμβάνει τις ίδιες απειλές και τις ίδιες σχεδόν συκοφαντίες, που έχουν ήδη εξαπολύσει εναντίον μας οι πολιτικοί μας αντίπαλοι.Να τον ευχαριστήσω, γιατί έτσι όλα γίνονται καθαρά και ξάστερα.ΝΔ και ΚΙΝΑΛ δε ζητάνε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ μόνο για να επιστρέψουν αυτοί στην εξουσία.Ζητάνε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, για συγκυβερνήσουν με τον κο Μαρινάκη.

Ζητάνε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, για να αθωώσουν τον κο Μαρινάκη από τις δεκάδες υποθέσεις που έχει ανοιχτές στη δικαιοσύνη.Ζητάνε την εξουσία, για να αθωώσουν όσους εμπλέκονται στο άθλιο σκάνδαλο της Νοβάρτις.Ζητάνε την εξουσία, για να βάλουν στο αρχείο το μεγάλο πάρτι του ΚΕΕΛΠΝΟ.Ζητάνε την εξουσία, για να μη πληρώσουν μια, από τα δανεικά και αγύριστα θαλασσοδάνειά τους.Ζητάνε την εξουσία, για να αθωώσουν τους ενόχους και να δικάσουν τους καθαρούς.

Για αυτό και ο ελληνικός λαός, στον οποίο αποκαλύπτονται, δε θα τους κάνει ποτέ τη χάρη.Ποτέ ξανά πίσω. Ούτε συγχωροχάρτι, ούτε παραγραφή σε όσους λεηλάτησαν και χρεοκόπησαν τη χώρα και το λαό μας.

Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα