back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγκίνηση στη φιέστα του ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Μέσα σε μια φαντασμαγορική τελετή, σχεδόν χολλυγουντιανή, με laser και ηχητικά, με σκηνοθετική επιμέλεια, φωτορυθμικά και τεράστιες γιγαντοοθόνες γιορτάζεται στην Τούμπα η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ. Οι 28 χιλιάδες φίλαθλοι παρέμειναν στα καθίσματα τους πέρα από έναν σημαντικό αριθμό αυτών που παρεισέφρησαν   στον αγωνιστικό χώρο για να παρακολουθήσουν από κοντά την απονομή, ενώ οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων του ΠΑΟΚ, που κατέκτησαν τα προηγούμενα πρωταθλήματα το 1975 και το 1985, σε παράταξη εντός του γηπέδου μπροστά από την τεράστια εξέδρα που έχει στηθεί για τον σκοπό αυτό, περιμένουν την απονομή.

Η φαντασμαγορική τελετή περιλάμβανε σε video wall αναφορές στους νεκρούς της ιστορικής ομάδας, από τους προπονητές της Λόραντ και Σάννον, τους παράγοντες, τους αθλητές και τους αδικοχαμένους φιλάθλους. Μια τελετή αντάξια ενός άξιου πρωταθλητή με συγκινησιακή φόρτιση αλλά και ακατάπαυστη ιστορική αναφορά στο παρελθόν της προσφυγικής ομάδας.

Έντονες σε συναίσθημα ήταν οι εικόνες στο γήπεδο της Τούμπας, με τη λήξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με το Λεβαδειακό, για την 29η αγωνιστική, με την οποία ο «Δικέφαλος» «σφράγισε» μαθηματικά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στη Super League.

Ένα «κουβάρι» έγιναν οι ποδοσφαιριστές και τα στελέχη της ομάδας, πανηγυρίζοντας για την επιτυχία. Αγκαλιές, πολλά χαμόγελα και δάκρυα αποτέλεσαν το σκηνικό, εικόνες που συνεχίστηκαν, με μεγαλύτερη ένταση, και στα αποδυτήρια.

Εκεί, όπου οι ποδοσφαιριστές δεν σταμάτησαν να τραγουδούν συνθήματα και να μπουγελώνουν με νερό ο ένας τον άλλον. Παρών στο πάρτι των αποδυτηρίων και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος συνέβαλε στην επιτυχία, ανήκοντας στο δυναμικό του ΠΑΟΚ μέχρι πριν από λίγο καιρό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα