back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Άνοιξαν οι ατομικές εγγραφές για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Διαβάστε επίσης

Άνοιξαν οι ατομικές εγγραφές για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ , Βασίλης Σεβαστής κήρυξαν την έναρξη για τις ατομικές ηλεκτρονικές εγγραφές.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν άμεση καθώς ανά 1 δευτερόλεπτο γίνονταν 3 εγγραφές.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, ανακοίνωσε και την μεγάλη αλλαγή που θα γίνει στον Μαραθώνιο του Νοεμβρίου και που αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

“Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα καθώς ανακοινώνουμε την αλλαγή στο αγωνιστικό κομμάτι του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Τον Νοέμβριο θα έχουμε δύο αγωνιστικές ημέρες. για πρώτη φορά το αγώνισμα των 10χλμ. θα γίνει το Σάββατο πριν την κλασική διαδρομή και την Κυριακή ο Μαραθώνιος , ο αγώνας των 5χλμ. που θα είναι ένας και οι υπόλοιπες διαδρομές.

Φτάσαμε σ΄αυτήν την απόφαση μετά από χρόνια σκέψεων. Είναι άδικο για την Αθήνα και τον Μαραθώνιο να μην μπορεί να δεχθεί κι άλλους δρομείς. Με την απόφαση αυτή από φέτος θα έχουμε ένα ακόμη κύμα από 2.000 δρομείς”, κατέληξε ο κ. Παναγόπουλος.

 

Κωνσταντίνα Πλαστήρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα