back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κ.Μητσοτάκης: O κ.Τσίπρας δεν τολμά εθνικές εκλογές- “Θα χάσει σε δύο δόσεις”

Διαβάστε επίσης

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο κεντρικό ειδήσεων του Alpha.

“Ο κ. Τσίπρας δεν τολμά να κάνει εθνικές εκλογές τώρα γιατί γνωρίζει ότι θα ηττηθεί. Θέλει να μείνει λίγους μήνες ακόμη στην εξουσία. Θα χάσει όμως σε δύο δόσεις”, τόνισε, ενώ του καταλόγισε ότι “διχάζει, πολώνει και ρίχνει λάσπη”. “Ήρθε με αυτοπεποίθηση νικητή και φεύγει με τον εκνευρισμό του ηττημένου”, ανέφερε.

Σχολιάζοντας τον ισχυρισμό του κυβερνώντος κόμματος ότι ο κ. Μαρινάκης είναι “ο πραγματικός αρχηγός της ΝΔ”, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για “αστεία πράγματα”. Υπογράμμισε ότι ο κ. Μαρινάκης είναι δημόσιο πρόσωπο και έχει κάνει μία πολύ βαριά καταγγελία για την οποία “δεν έχουμε καμία αντίδραση από την κυβέρνηση και τον κ. Παππά”. “Εγώ θα είχα καταφύγει ήδη στη Δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμιση”, πρόσθεσε, ενώ υπογράμμισε ότι ο ίδιος έχει “τυπικές σχέσεις με τον κ. Μαρινάκη”.

Υποστήριξε εξάλλου ότι “πίσω από κάθε σκάνδαλο σήμερα κρύβεται ο κ. Παππάς” και διερωτήθηκε “αν ο κ. Τσίπρας τον καλύπτει ή όχι “;
Σε ότι αφορά την δήλωσή του για το δώρο Χριστουγέννων υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση επιδίδεται σε “χυδαία προπαγάνδα fake news” και έκανε λόγο για “μονταζιέρα που λειτουργεί στα ισόγεια του Μαξίμου”.
Ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την συμφωνία του με την πρόωρη αποπληρωμή του ΔΝΤ, ενώ ερωτηθείς για τις αποδοκιμασίες σε βάρος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την συμφωνία των Πρεσπών τόνισε ότι απορρίπτει οποιαδήποτε μορφή φραστικής ή φυσικής βίας.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα