back to top
21.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Δήμος άναψε το «πράσινο φως» για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Το δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης ενέκρινε την προτεινόμενη περιοχή παρέμβασης και τους στόχους του, υπό εκπόνηση Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Άλλη μια ευχάριστη εξέλιξη σημειώθηκε για τον ΠΑΟΚ, καθώς το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης, υπερψήφισε την έγκριση για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο και μπορούν έτσι να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την ανέγερση της Νέας Τούμπας.

Στη συνεδρίαση τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος του τμήματος εγκαταστάσεων της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Γιάννης Δημογιάννης, ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος και ο αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας.

Ο Δήμος έθεσε κάποιους όρους λέγοντας πως: «Οι οποιεσδήποτε υποχρεώσεις προκύψουν για τον δήμο Θεσσαλονίκης από την εφαρμογή του ρυμοτομικού σχεδίου θα αναληφθούν εξολοκλήρου από το ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο του ΠΑΟΚ», ενώ προσθέτει πως: «οι προβλεπόμενοι κοινόχρηστοι χώροι θα παραδοθούν διαμορφωμένοι και έτοιμοι προς κοινή χρήση στον δήμο Θεσσαλονίκης άνευ καταβολής οποιουδήποτε οικονομικού ανταλλάγματος, ενώ ελεύθεροι βαρών θα παραδοθούν και θα μεταβιβαστούν στον δήμο Θεσσαλονίκης και οι κοινωφελείς χώροι που θα προβλεφθούν για την εξυπηρέτηση δημοτικών σκοπών».

Newsroom ΑΘΗΝΑ 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα