back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Π. Γερουλάνος: Τσάι και συμπάθεια στο Γραφείο Τύπου της ΝΔ

Διαβάστε επίσης

«Τσάι και συμπάθεια στο γεμάτο τεστοστερόνη Γραφείο Τύπου της ΝΔ που ανακάλυψε συνωμοσίες και πραξικοπήματα, σε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, για τα εκλογικά περίπτερα στην Αθήνα»,  τονίζει σε ανακοίνωσή του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος.

«Για να μην συγχύζονται οι άνθρωποι, είμαστε έτοιμοι να ανταλλάξουμε τον χώρο στο Σύνταγμα με όποιον θέλουν,  υπογραμμίζει ο κ. Γερουλάνος και προσθέτει : «Άλλωστε από την πρώτη στιγμή ο συνδυασμός «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» άφησε το θέμα -εν λευκώ- στα χέρια των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου, οι οποίες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα απίστευτο παζλ χωροταξίας εκλογικών περιπτέρων δεκάδων κομμάτων και συνδυασμών ,ενόψει της τριπλής εκλογικής αναμέτρησης σε δημοτικό, περιφερειακό και ευρωπαϊκό επίπεδο», σημειώνει ο κ. Γερουλάνος.

«Έτσι κι αλλιώς η δική μας καμπάνια, εστιάζεται σε κάθε γειτονιά της Αθήνας και εκεί βρισκόμαστε καθημερινά. Με τα εκλογικά περίπτερα στο κέντρο ασχολούνται όσοι δεν έχουν καταλάβει τίποτα για το τι επιθυμούμε εμείς οι Αθηναίοι: να νοιαστεί επιτέλους κάποιος για όλες τις γειτονιές αυτής της πόλης», καταλήγει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

Λία Ιατρίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα