back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η υπέρβαση είναι το στοίχημα για τον ΠΑΟ

Διαβάστε επίσης

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά ο παναθηναϊκός δεν κατάφερε να προκριθεί στο Φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, καθώς γνώρισε τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η υπέρβαση που ξεκίνησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού από τα τέλη του Δεκεμβρίου έμεινε στη μέση, καθώς η Ρεάλ ήταν απλά καλύτερη. Μια ομάδα που έπαιξε χωρίς τον Γιούλ, τον καλύτερο παίκτη της, έδειξε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια πως είναι ανώτερη ομάδα.

Ακόμα και στο πρώτο ματς, όπου ο Παναθηναϊκός πήγε να κάνει την έκπληξη και να «σπάσει» την έδρα με εξαίρεση ένα διάστημα στο β’ μέρος είχε τον έλεγχο.

Όλα λοιπόν ουσιαστικά κρίθηκαν στο πρώτο ματς της σειράς, εκεί όπου ο παναθηναϊκός θα μπορούσε να έχει πάρει τη νίκη και ίσως η εξέλιξη των πλέι οφ να ήταν διαφορετική.

Με αν όμως δεν γράφεται η ιστορία και η πραγματικότητα λέει πως ο Παναθηναϊκός για μια φορά ακόμα είναι εκτός Φάιναλ φορ. Ο Φακούντο Καμπάτσο είναι ασφαλώς ο άνθρωπος που έκρινε τη σειρά. Ο αναπληρωματικός του Γιουλ φέτος, έκανε τρομερά ματς και ασφαλώς τη διαφορά στη σειρά. Έπαιξε
άμυνα, οργάνωσε υποδειγματικά, πάσαρε, σκόραρε έδωσε ρυθμό βούτηξε στο παρκέ. Τα έκανε όλα και ασφαλώς ο Λάσο είναι πανευτυχής έχοντας ένα τόσο καλό «εργαλείο» στα χέρια του.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε όσο μπορούσε να βάλει το παιχνίδι στη δική του λογική, ανάγκασε τη Ρεάλ να κάνει λάθη και να φτάσει στα όριά της μερικές φορές, αλλά χρειαζόταν το κάτι παραπάνω για να περάσει το μεγάλο εμπόδιο των Ισπανών.

Ο Παναθηναϊκός έσωσε τη σεζόν παίρνοντας την πρόκριση στα πλέι οφ, αλλά αυτό δεν φτάνει. Δεν αρκεί απλά η συμμετοχή και θα πρέπει να γίνουν κινήσεις για να δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο, που θα μπορεί να ανταγωνιστεί επάξια ομάδες όπως η Ρεάλ.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα