back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σ. Ζαχαράκη: «Ας προκηρύξει ο πρωθυπουργός εθνικές εκλογές και θα έχει όσα debate θέλει»

Διαβάστε επίσης

«Ο κ. Τσίπρας προστατεύοντας πλήρως τον κ. Πολάκη, εξίσωσε όλο το Υπουργικό του Συμβούλιο με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας», τόνισε η εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στον Άρη Τόλιο και τον Αθήνα 9.84, αναφερόμενη στην επίθεση Πολάκη κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

«Πέρα από την πολιτική υπάρχει και το ηθικό κομμάτι. Κατά την εκτίμηση μου βλέπω δυο αναγνώσεις, η μία εκφράζεται ευρύτερα κοινωνικά με την αγανάκτηση του κόσμου και στο διαδίκτυο που δεν ανήκει στη ΝΔ, η δεύτερη βλέπω και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που παίρνουν αποστάσεις από τις δηλώσεις αλλά αυτά τα ίδια στελέχη θα στηρίξουν την κυβέρνηση στη ψήφο εμπιστοσύνης», πρόσθεσε η κυρία Ζαχαράκη.

Ερωτώμενη για την πρόσκληση σε debate από τον κ. Τσίπρα, η κ. Ζαχαράκη είπε χαρακτηριστικά: «Ας προκηρύξει ο πρωθυπουργός εθνικές εκλογές και θα έχει όσα debate θέλει», όμως, όπως τόνισε «η Βουλή είναι το φυσικό πεδίο συζήτησης, όπου εκεί θα ειπωθούν σε μια τριήμερη συζήτηση».

Μάλιστα, η εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε ότι, όσο πάμε προς τις εκλογές η κυβέρνηση θα ανεβάζει τους τόνους καθώς θα χάνει την ψυχραιμία της από τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, «θα ακούσουμε πολλά – είναι όντως αποπνικτική η πολιτική ατμόσφαιρα», αλλά η ΝΔ θα απαντά μαχητικά και τεκμηριωμένα και παράλληλα θα απαντά για τα σοβαρά θέματα όπως είναι η οικονομία, η παιδεία και η ασφάλεια των πολιτών.

Αναφερόμενη στο πακέτο παροχών που θα φέρει η κυβέρνηση μετά το Πάσχα η κ. Ζαχαράκη τόνισε ότι «οποιοδήποτε θετικό μέτρο έρθει, η ΝΔ πρώτα θα το αξιολογεί και ανάλογα θα το ψηφίζει, κάτι που δεν έκανε» όπως υπενθύμισε, «ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν αντιπολίτευση».

 

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα