back to top
22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Γ. Δελής: «Αχαρακτήριστες και απαράδεκτες oι δηλώσεις Πολάκη»

Διαβάστε επίσης

«Οι δηλώσεις Πολάκη είναι αχαρακτήριστες και απαράδεκτες. Είναι ανήθικες και οι δηλώσεις Πολάκη, αλλά και η κάλυψη του κ. Τσίπρα στον υπουργό του», τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και την «Στάση των 2».

«Το πως επιχειρείται να αξιοποιηθούν αυτές οι απαράδεκτες δηλώσεις με έναν νέο γύρο στείρας και ανούσιας αντιπαράθεσης για μετά το Πάσχα στη Βουλή με ψήφους εμπιστοσύνης κ.α., νομίζουμε ότι πάει πολύ και προσπαθούνε αξιοποιώντας ακόμα και τέτοιες απαράδεκτες δηλώσεις να στήνουν ένα γαϊτανάκι αντιπαραθέσεων χωρίς νόημα και χωρίς ουσία και τα δυο κόμματα», είπε ο κ. Δελής. «Έχει αποδειχθεί επανειλημμένα ότι έχουν την ίδια στρατηγική κινούνται στην ίδια κατεύθυνση», πρόσθεσε.

Για πακέτο παροχών

«Καταρχήν εμείς ψηφίζουμε ως κόμμα οποιοδήποτε -ακόμα και το ελάχιστο- μέτρο βοηθάει και δίνει μια ανάσα στους εργαζόμενους και στις απώλειες που είχαν όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα πάει πολύ να κοκορεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό και να πανηγυρίζει…Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είδαν τα εισοδήματα τους και την ζωή τους να τσακίζεται όλα αυτά χρόνια των μνημονίων και από τα τρία κόμματα – ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ. Αυτό τελικά θυμίζει το περίφημο “μας πήρανε την κότα και μας γυρνάνε πίσω το αυγό”», δήλωσε ο κ. Δελής.

 

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα