back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ν. Νυφούδης: Σήμερα διορθώνεται μια μεγάλη αδικία για τους προοδευτικούς πολίτες της Θεσσαλονίκης

Διαβάστε επίσης

«Σήμερα διορθώνεται μια μεγάλη αδικία για τους προοδευτικούς πολίτες της Θεσσαλονίκης. Η έδρα του Ποταμιού της Β’ Θεσσαλονίκης επιστρέφει στο Ποτάμι, εκεί όπου ανήκε».

Αυτό υπογραμμίζει μεταξύ άλλων σε δήλωση του ο Νίκος Νυφούδης στον οποίο περνά η έδρα μετά την παραίτηση της Κατερίνας Μάρκου από το βουλευτικό αξίωμα και την επιστροφή της έδρας στο Ποτάμι. Η κ. Μάρκου υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν κάνει χρήση της γνωστής και ως τροπολογία “Κουντουρά-Δανέλλη” που είχε ψηφίσει η κυβέρνηση καταργώντας το ασυμβίβαστο βουλευτή – υποψήφιου ευρωβουλευτή.

Ο κ. Νυφούδης στην δήλωση του επισημαίνει επιπλέον: “Στη Βουλή, τους μήνες που απομένουν μέχρι τις εθνικές εκλογές, θα υπερασπιστώ με όλες μου τις δυνάμεις τα μικρά και τα μεγάλα της πολιτικής. Θα αγωνιστώ για ανάπτυξη και δικαιοσύνη. Να ακουστεί ξανά καθαρά η φωνή της Θεσσαλονίκης. Να ακουστούν δυνατά οι νέοι που ζουν στο εξωτερικό και έχω μοιραστεί μαζί τους τα τελευταία χρόνια τα όνειρά τους και τις ανησυχίες τους. Με αλήθειες μόνο, προχωράμε μαζί” καταλήγει ο κ. Νυφούδης, παραπέμποντας στο κεντρικό σύνθημα του Ποταμιού “Αλήθειες Μόνο”, ενόψει των ευρωεκλογών.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών είχε παραιτηθεί από βουλευτής και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΝΔ, Γιώργος Αμυράς. Η έδρα του επεστράφη επίσης στο Ποτάμι και την κ. Αντιγόνη Λυμπεράκη.

 

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα