back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νίκη της ΑΕΚ με 4-0 στην Λαμία – Πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου

Διαβάστε επίσης

Στον τελικό του Κυπέλλου προκρίθηκε η ΑΕΚ μετά την μεγάλη νίκη της με 4-0 εκτός έδρας στον αγώνα με τη  Λαμία. Η Ένωση θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον τελικό του θεσμού που θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Ο Πόνσε άνοιξε το σκορ από κοντά στο 36’ (και ενώ είχε προηγηθεί δοκάρι του Λιβάγια), ο Οικονόμου διπλασίασε τα τέρματα της Ένωσης στο 41’ με ένα τέρμα που αρχικά δεν μέτρησε και στη συνέχεια κατακύρωσε ο Τζήλος.

Στην εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτας, ο Έλληνας στόπερ είναι εκτεθειμένος, αλλά προτού φτάσει η μπάλα σε αυτόν μεσολαβεί κακό παίξιμο του Αντέτζο και ρέφερι από τη Λάρισα (αφού έχει τετ-α-τετ με τον βοηθό του, Γκάγκα) κρίνει ότι πρέπει να μετρήσει.

Ο Μπακασέτας σκόραρε στο 53’ με σουτ μέσα από την περιοχή και στο 66’ ο Βάντερσον με… σεντερφορίσια κεφαλιά (προ του Λιβάγια), έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Τρία δοκάρια (24′ Πόνσε, 28′ Μάνταλος και 36′ Λιβάγια πριν το 0-1) είχε η ΑΕΚ στο πρώτο μέρος και από ένα σε κάθε ημίχρονο (36’ φάουλ του Μπερτόλιο, 83’ σουτ του Πίτι).

ΛΑΜΙΑ: Κατσικάς, Αντέτζο, Μπεχεράνο, Πλιάτσικας, Μπαράλες (46′ Μπλάζιτς), Μπερτόγλιο, Καραμάνος, Ασούμπρε (69′ Βασιλαντωνόπουλος), Ρόμανιτς (58΄Πίτι), Σκόνδρας, Βάντερσον.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Χουλτ, Οικονόμου, Σβάρνας, Μπακάκης, Κρίστιτσιτς (76′ Μπότος), Σιμόες, Μάνταλος (67′ Γιούσης), Λιβάγια, Μπακασέτας, Πόνσε (59′ Μπογέ).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα