back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τότεναμ-Άγιαξ: Ο ημιτελικός των αουτσάιντερ

Διαβάστε επίσης

Ο πρώτος ημιτελικός του Champions League διεξάγεται το βράδυ στο Λονδίνο, με την Τότεναμ και τον Άγιαξ να δίνουν την μάχη των αουτσάιντερ για την πρόκριση στον τελικό.

Η μάχη των αουτσάιντερ βρίσκεται προ των πυλών με τις δύο ομάδες να έχουν κερδίσει το ευρωπαϊκό κοινό, αποκλείοντας από τη συνέχεια του Champions League ομάδες μεγαθήρια που είχαν ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Τότεναμ και Άγιαξ κοντράρονται στις 22:00-CosmoteSport για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης στο νέο γήπεδο των «σπιρουνιών», με στόχο το πρώτο βήμα που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στον μεγάλο τελικό της Μαδρίτης.

«Θα είναι μια μαγική νύχτα. Το να παίζουμε στα ημιτελικά στο καινούργιο μας γήπεδο ήταν κάτι που κανείς δεν φανταζόταν μερικούς μήνες πριν» ανέφερε ο Μαουρίσιο Ποκετίνο στη συνέντευξη τύπου, ο οποίος μάλιστα κατάφερε να οδηγήσει την Τότεναμ στα ημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Αγωνιστικά έχει να λύσει αρκετά προβλήματα με μεγαλύτερο όλων τον τραυματισμό του Χάρι Κέιν. Η πρόκριση εναντίον της Σίτι είχε και τις απώλειες της. Ο Σον είναι νοκ άουτ λόγω καρτών, ενώ οι τραυματίες Οριέ, Γουίνκς και Λαμέλα δεν θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» ενώ αμφίβολοι είναι και οι Σισοκό και Βερτόγκεν.

Χωρίς προβλήματα ο Άγιαξ

Ο Άγιαξ, έχοντας αποκλείσει Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους επιστρέφει στους «4» του θεσμού μετά το μακρινό 1996. Τα μωρά του Αίαντα είναι έτοιμα για ακόμη μια μεγάλη πρόκληση, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Έρικ Τεν Χαγκ.

«Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια σε όσα έχουμε πετύχει. Είναι εκπληκτικό το να είμαστε στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, κανείς δεν το περίμενε στην αρχή της σεζόν, αλλά θέλουμε ακόμη περισσότερα. Αυτό είναι το μότο αυτής της ομάδας. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με όσα έχουμε ήδη πετύχει, γιατί κάτι τέτοιο οδηγεί στην τεμπελιά» ήταν τα λόγια του Ολλανδού, δίνοντας το στίγμα για τη σκληρή μάχη που αναμένεται να δοθεί το βράδυ στο Λονδίνο.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, ο Άγιαξ ταξίδεψε πάνοπλος στη Γηραιά Αλβιώνα, με τον Μαζράουι να είναι ο μοναδικός αμφίβολος από πλευράς Ολλανδών.

Newsroom ΑΘΗΝΑ 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα