back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Άπαντες αποθεώνουν τον Μέσι

Διαβάστε επίσης

«Ο μπαμπάς του ποδοσφαίρου», «καθαρή μεγαλοφυία», «διαβολικός» είναι μόνο μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που αποδίδονται στον Αργεντινό άσο της Μπαρστελόνα.

Η.. παράσταση του Λιονέλ Μέσι στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Λίβερπουλ με 3-0 το Καμπ Νου στον πρώτο ημιτελικό του Champions League είναι κεντρικό θέμα στις περισσότερες ευρωπαϊκές, αθλητικές εφημερίδες!

Ο ηγέτης των «μπλαουκράνα», μάλιστα, σημείωσε ένα ιστορικό ρεκόρ, αφού χάρη στα γκολ του στο 75′ (2-0) και στο 82′ (3-0) έφτασε τα 600 γκολ με τη φανέλα της Μπάρτσα!

Δείτε πώς σχολιάζουν οι εφημερίδες της Ευρώπης τα κατορθώματα του Μέσι:

As: «Λιονέλ Μέσι, ο μπαμπάς του ποδοσφαίρου»
Και η ισπανική AS αποθεώνει την παρουσία του Αργεντινού άσου στο Καμπ Νου με αυτόν τον ευρηματικό τίτλο.

Marca: «O Μέσι καταστρέφει μια τεράστια Λίβερπουλ»
H ισπανική εφημερίδα, φίλα προσκείμενη στη Ρεάλ, περιόρισε τον θρίαμβο της Μπαρτσελόνα στην πρώτη της σελίδα, αλλά δεν μπορούσε παρά να παραδεχτεί την ανωτερότητα του Αργεντινού άσου.

Mirror Sport: «Η ιδιοφυία του Μέσι»
«Για μια ώρα οι παίκτες του Κλοπ φαινόντουσαν επικίνδυνοι και η Μπαρτσελόνα ταρακουνημένη… Μετά είδαμε το 599ο και 600ο γκολ της ιδιοφυΐας του Μέσι», αναφέρει η εφημερίδα.

L’ Equippe: «Διαβολικός»
«Ο Λιονέλ Μέσι δεν είχε σκοράρει ποτέ κόντρα στην Λίβερπουλ πριν πετύχει χθες δύο γκολ. Ο Αργεντινός έφτασε τα 600 γκολ (όπως ο Ρονάλντο), “λάμποντας” στο πρώτο ματς», σχολιάζει η γαλλική εφημερίδα

Daily Express: «Καθαρή μεγαλοφυία»
«Ο Μέσι σκοράρει ένα φανταστικό και η Μπαρτσελόνα “θάβει” τους “κόκκινους”», γράφει η Daily Express.

Mundo Deportivo: «Γιγάντιο βήμα»
«Η Μπάρτσα υποφέρει αλλά με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα οριστικοποιεί στο Άνφιλντ την παρουσία της στον τελικό», γράφει η ισπανική εφημερίδα.

Σ. Λεμονίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα