back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κύπελλο: Αλλαγή έδρας ζητάει ο ΠΑΟΚ-Για ΟΑΚΑ με κόσμο η ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Η σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου δεν έβγαλε είδηση, όπως αναμενόταν, παρά μόνο σενάρια, εν όψει της απόφασης του υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη τη Δευτέρα.

Μόλις μια ώρα διήρκεσε η σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου, που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, πλην του υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος όμως τη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινώσει πως ο τελικός θα γίνει χωρίς κόσμο για λόγους ασφαλείας.

Η κουβέντα στα γραφεία της ΕΠΟ περιορίστηκε μόνο σε υποθέσεις και σενάρια. Ο μεν ΠΑΟΚ έθεσε ζήτημα αλλαγής έδρας εφόσον ο τελικός διεξαχθεί χωρίς κόσμο, ενώ η ΑΕΚ διαφώνησε τονίζοντας πως η προκήρυξη κάνει ξεκάθαρα λόγο για το ΟΑΚΑ και μόνο εκεί μπορεί να χρησιμοποιηθεί VAR.

Αλλαγή έδρας ζητάει ο ΠΑΟΚ

Ζήτημα αλλαγής έδρας του τελικού του Κυπέλλου έθεσε ο ΠΑΟΚ στη σύσκεψη για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα με την ΑΕΚ. Οι Θεσσαλονικείς υποστήριξαν πως από τη στιγμή που ο αγώνας, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει χωρίς κόσμο για λόγους ασφαλείας, δεν υπάρχει λόγος να διεξαχθεί στην έδρα που χρησιμοποιεί η μια ομάδα.

Η προκήρυξη του Κυπέλλου αναφέρει ρητά πως ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ, ενώ πρόκειται και για το μοναδικό γήπεδο στο οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί VAR, κάτι που θα λειτουργήσει «πιλοτικά», χωρίς να χρησιμοποιηθεί στον αγώνα, στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό την Κυριακή.

Η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε στη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου από την γενική διευθύντρια της ΠΑΕ, Αγγελική Αρκάδη, τους Νίκο Σμπαρούνη, Νίκο Χαριτάκη και τον υπεύθυνο ασφαλείας, Δημήτρη Παπαναγιώτου.

Οι άνθρωποι της Ένωσης φάνηκαν αμετακίνητοι στην επιθυμία τους να διεξαχθεί ο τελικός στο Ολυμπιακό Στάδιο και με την παρουσία κόσμου. Η ΑΕΚ ζητάει ανοιχτό ΟΑΚΑ με οκτώ θύρες όπως ήταν ο αρχικός περσινός σχεδιασμός.

Η τελική απόφαση αναμένεται την Δευτέρα από τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Newsroom ΑΘΗΝΑ 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα