back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το Κατάρ σκέφτεται την αποχώρηση του από την Παρί Σεν Ζερμέν

Διαβάστε επίσης

Οι ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν σκέφτονται πολύ σοβαρά να διακόψουν τη χρηματοδότηση του συλλόγου εξαιτίας των συνεχόμενων αποτυχιών της ομάδας στο Champions League.

Σοκ για την Παρί Σεν Ζερμέν καθώς σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, το Κατάρ σκέφτεται να σταματήσει να χρηματοδοτεί περαιτέρω το σύλλογο.

Όπως υποστηρίζει η «La Parisien», το Qatar Sports Investment που είναι υπεύθυνο για την πρόσφατη οικονομική ευμάρεια της Παρί, εξετάζει πολύ σοβαρά πλέον να…κλείσει την κάνουλα στα εκατομμύρια που εισρέουν κάθε χρόνο στα ταμεία του συλλόγου.

Αιτία φαίνεται πως είναι η αδυναμία της Παρί να κάνει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη και το Champions League, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αποτέλεσε η ήττα στον τελικό Κυπέλλου Γαλλίας από τη Ρεν.

Θεωρούν ότι τα χρήματα τα οποία δαπανούν για το ποδοσφαιρικό τμήμα για την αγορά παικτών είναι πάρα πολλά, τα έσοδα μειωμένα, η φορολογία υπέρογκη και η ελπίδα να έρθουν οι ευρωπαϊκοί τίτλοι πολύ μικρή.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα υπάρχει και η πληροφορία ότι το επενδυτικό fund σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από την Παρί και να ασχοληθεί με ομάδα στο ιταλικό ή το αγγλικό πρωτάθλημα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα