back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ελεύθερος με όρους ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη

Διαβάστε επίσης

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του στην ανακρίτρια της Θήβας, ο 54χρονος που είχε συλληφθεί και κατηγορείται για τον τραυματισμό της 8χρονης Αλεξίας τη μέρα του Πάσχα στο χωριό Θεσπιές.

Στην πολύωρη απολογία του είπε ότι δεν περίμενε πως ένας τέτοιος πυροβολισμός θα μπορούσε να τραυματίσει ένα 8χρονο κορίτσι. Ζήτησε συγγνώμη,  δηλώνοντας στην ανακρίτρια ότι για τις επόμενες κινήσεις του είχε σαν οδηγό του τον πανικό που προκλήθηκε όταν έμαθε για τον τραυματισμό του παιδιού.

Πατέρας 8χρονης: «Δεν μπορώ να συγχωρέσω τον δράστη»

«Δεν μπορώ να συγχωρέσω τον δράστη. Ας τον συγχωρέσει ο Θεός. Θα τον συγχωρούσα μόνο αν εμφανιζόταν μόνος του και δεν προσπαθούσε να στείλει το όπλο στην Αθήνα», είπε ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, ο πυροβολισμός έγινε από απόσταση που πλησιάζει τα 500 μέτρα, γεγονός το οποίο αποτέλεσε και οδηγό στις αστυνομικές έρευνες για να φτάσουν μέχρι την αποκάλυψη του δράστη, ο οποίος παραδέχτηκε τους πυροβολισμούς.

Μάχη για τη ζωή

Εν τω μεταξύ, μάχη για τη ζωή της, στην εντατική δίνει η 8χρονη Αλεξία για 4η ημέρα καθώς σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν χρειάζεται κι άλλος χρόνος για να μπορούν να πουν με σιγουριά οι γιατροί ότι τα κατάφερε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα