back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στα ημιτελικά του Εστορίλ ο Τσιτσιπάς

Διαβάστε επίσης

Στα ημιτελικά του Εστορίλ προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθώς επικράτησε με 2-0 σετ του Πορτογάλου Ντομίνγκες και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρνουά του Εστορίλ.

Θέση για τα ημιτελικά του Όπεν στο Εστορίλ της Πορτογαλίας έκλεισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας, παρότι δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ από τον Ζοάο Ντομίνγκες (Νο 190), έδειξε χαρακτήρα επικρατώντας του 25χρονου Πορτογάλου με 7-6 (3), 6-4 στον προημιτελικό.

Ο Στέφανος βρέθηκε πίσω με 3-5 γκέιμ στο πρώτο σετ και αφού κράτησε το σερβίς του, χρειάστηκε να κάνει μπρέικ στο δέκατο γκέιμ να ισοφαρίσει σε 5-5 για να το κερδίσει στη συνέχεια στο τάι-μπρέικ.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Τσιτσιπά, αφού προηγήθηκε με μπρέικ (4-3) και έφτασε δυο ανάσες από τη νίκη.

Ο Πορτογάλος απάντησε με δικό του μπρέικ φτάνοντας στην ισοφάριση αμέσως (4-4). Αυτό όμως δεν πτόεισαι τον Στέφανο που ανεβάζοντας την απόδοση του έφτασε στη νίκη με 6-4.

Το Σάββατο, ο Νο1 τενίστας του ταμπλό στο Εστορίλ και Νο10 στην παγκόσμια κατάταξη, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Νταβίντ Γκοφάν και τον Μάλεκ Τζαζίρι για την φάση των ημιτελικών.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα