back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η προεκλογική ερωτική ζωή των Ελλήνων

Διαβάστε επίσης

Κατά 30% έχει αυξηθεί η ερωτική διάθεση των Ελλήνων προεκλογικά, σύμφωνα με διαδικτυακή έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 600 ατόμων από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με ισόποση συμμετοχή, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Pollfish για λογαριασμό του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, «πιο θερμόαιμοι αποδεικνύονται οι εκ βορρά ορμώμενοι Θεσσαλονικείς, που νικούν κατά κράτος τους Αθηναίους εραστές. Το σχόλιο πως η Θεσσαλονίκη είναι η πιο ερωτική πόλη, είναι κοινότυπο και βαρετό, η έρευνά μας όμως απλά το επιβεβαιώνει».

«Ο θυμός, η ένταση του προεκλογικού αγώνα ανεβάζει την αδρεναλίνη και την ντοπαμίνη στα ύψη», αναφέρει το Ανδρολογικό Ινστιτούτο.

Σύμφωνα με την έρευνα:

-το 32% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι έχει αυξημένη ερωτική διάθεση σε σύγκριση με πέρυσι

– Σχεδόν οι μισοί (48,83%) έχουν μειωμένες (έως 2 φορές) εβδομαδιαίες ερωτικές επαφές, το 32,17% έχει 2-4 ερωτικές επαφές την εβδομάδα, το 12,33% έχει 4-6 φορές την εβδομάδα και το 6,67% έχει πάνω από 7 φορές την εβδομάδα.

Στην ίδια έρευνα οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν και για τη συμφωνία των Πρεσπών. Το 43% είχε αρνητική άποψη, το 33,67% θετική και το 24,33 αδιάφορη.

Νίνα Κομνηνού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα