back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πολιτικές αντιδράσεις για την παρουσία Τσίπρα στη θαλαμηγό

Διαβάστε επίσης

Έντονες και αντιδράσεις από την αντιπολίτευση προκαλεί η επιβεβαίωση ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε φιλοξενηθεί σε θαλαμηγό εφοπλιστικής οικογένειας τον περασμένο Αύγουστο, λίγες ημέρες μετά τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι της Αττικής.

Δ. Τζανακόπουλος: Ο Τσίπρας δεν έχει βίλα δίπλα στον Χριστοφοράκο

Ερωτηθείς για την υπόθεση το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1, ο κ. Τζανακόπουλος υποστήριξε εμφατικά πως δεν αποτελεί πολιτική είδηση. Όπως είπε, ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει βίλα μεσοτοιχία στην Τήνο με τον κ. Χριστοφοράκο, ούτε έχει ακίνητα σε Αθήνα και Παρίσι.

Υπενθύμισε πως η κ. Παναγοπούλου είναι συνεργάτιδα του Πρωθυπουργού εδώ και τρία χρόνια και άμισθη σύμβουλός του εδώ και έναν χρόνο. Δικαιούται να φιλοξενήσει τον Πρωθυπουργό για λίγες ημέρες, σημείωσε και διερωτήθηκε: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν έκανε διακοπές τον Δεκαπενταύγουστο;»

Το γεγονός ότι το θέμα ήρθε στο προσκήνιο τώρα, κάτι σημαίνει, συμπλήρωσε ο κ. Τζανακόπουλος, υποστηρίζοντας πως φανερώνει την πολιτική γύμνια της ΝΔ, που εστιάζει σε “κίτρινες” ειδήσεις όποτε έρχονται θετικά μέτρα.

ΝΔ: Ξεδιάντροπη η υποκρισία του Τσίπρα

«Η Ν.Δ. απέφυγε να τοποθετηθεί για τις μυστικές διακοπές του Αλέξη Τσίπρα αναμένοντας από τον πρωθυπουργό να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φωτογραφίες που τον εμφάνιζαν κρυπτόμενο σε μια υπερπολυτελή θαλαμηγό λίγες μέρες μετά την εθνική τραγωδία στο Μάτι», λέει η Πειραιώς σε ανακοίνωσή της και προσθέτει:

«Η επιβεβαίωσή τους ήρθε τελικά από την ιδιοκτήτρια του πολυτελούς σκάφους κ. Κατερίνα Παναγοπούλου η οποία αποκάλυψε ότι ο εκλιπών σύζυγός της του το δάνεισε μυστικά (!) για να ξεκουραστεί από την εθνική τραγωδία», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: «Ο ηγέτης της πρώτης φοράς Αριστερά το τερμάτισε. Η ξεδιάντροπη υποκρισία κ. Τσίπρα που παριστάνει ότι πολεμά τις ελίτ και κάνει δωρεάν διακοπές με τα κότερά της δεν έχει προηγούμενο. Τον παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού».

Βολές από Γεωργιάδη και Λοβέρδο

Επιπλέον, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Τwitter σημειώνει: «Δηλαδή για να το πούμε απλά. Λίγες μέρες μετά την εθνική τραγωδία στο Μάτι, ενώ ακόμη καλά καλά δεν ξέραμε πόσους νεκρούς θρηνούσαμε, ο Αριστερός Πρωθυπουργός της Χώρας μας, πήρε μία Θαλαμηγό με το πλήρωμα και το υπηρετικό προσωπικό της, για μυστικές υπερπολυτελείς διακοπές…».

«Με σημαία τη θανάσιμη υποκρισία κατέπλευσε ο Α.Τσίπρας στην Ιθάκη σκαφάτος και θαλαμηγάτος. Αυτός είναι ο Πρωθυπουργός. Λίγος όμως ο καιρός, 19 και σήμερα«, σημειώνει από την πλευρά του στο Τwitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Δεν είναι μόνο οι συνέπειες της ωμής διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-προθύμων, που είναι ορατές στην καθημερινότητα των πολιτών. Δεν είναι μόνο η ανήθικη παράσταση την ώρα της μεγάλης τραγωδίας στο Μάτι. Είναι η απύθμενη υποκρισία και η αλαζονεία», δήλωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, και πρόσθεσε: «Ο υποκριτής κ. Τσίπρας μπορεί να εμφανίζεται ως πολέμιος των ελίτ, αλλά κάνει διακοπές με τα σκάφη και τις πολυτελείς βίλες εφοπλιστών κάθε καλοκαίρι, μπορεί να πηγαίνει σε ιδιωτικό νοσοκομείο όταν αρρωστήσει, μπορεί να στέλνει σε ιδιωτικό σχολείο τα παιδιά του και να έχει πολυτελή μενού στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος, που θα πωλούσε προεκλογικά, και οι πολίτες πρέπει να είναι ευχαριστημένοι -με το χέρι απλωμένο- για το επίδομα των 150 ευρώ».

ΚΙΝΑΛ: Το κερασάκι στην τούρτα της παρακμής

Ο Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτης Μαλέλης μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε ότι «η Κίρκη με το δέλεαρ της εξουσίας εξευτελίζει τους ανθρώπους! Την ώρα που εφαρμόζονται οι 120 δόσεις για έναν λαό που αδυνατεί να πληρώσει τα χρέη του, ακόμη και για μικρά ποσά.

Την ώρα που το μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας ζει στην ανέχεια, είναι τουλάχιστον σκληρό να βλέπει φωτογραφίες του πρωθυπουργού σε πανάκριβα κότερα και αγκαλιά με την ελίτ που υποτίθεται πολεμάει. Είναι το κερασάκι στην τούρτα της παρακμής».

Ν. Παππάς: Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα μεμπτό

«Ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε λίγες ημέρες με την οικογένειά του στο σκάφος της Κατερίνας Παναγοπούλου, με την οποία έχει και προσωπική και πολιτική σχέση διότι είναι σύμβουλός του και δεν υπάρχει απολύτως τίποτα μεμπτό επί τούτου», υποστήριξε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε δηλώσεις του στον Real FM.

«Ο Τσίπρας δεν ζει τη ζωή των μεγιστάνων, όπως οι πολιτικοί μας αντίπαλοι που έχουν γίνει ζάμπλουτοι μέσα μόνο από την πολιτική σταδιοδρομία των προγόνων και τη δική τους. Οι περιουσίες που συσσώρευσαν είναι απολύτως προφανές ότι δεν προκύπτουν από τις βουλευτικές αποζημιώσεις», τόνισε και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Το πώς ζει και πώς πολιτεύεται καθένας είναι πολύ εύκολο να το δει κανείς, ο Τσίπρας μένει στην Κυψέλη σε διαμέρισμα, πάρα πολύ ωραίο και αυτές τις επιλογές ζωής έχει κάνει. Και όποιοι προσπαθούν να τον πλήξουν μέσω αυτής της οδού, απλώς νομίζω ότι θα διαπιστώσουν ότι δεν έχει καμία πολιτική αποτελεσματικότητα η μέθοδός τους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα