18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ο Βασιλειάδης ζήτησε την παρουσία εισαγγελέα στο ΣΕΦ

Διαβάστε επίσης

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ζήτησε την παρουσία εισαγγελέα στο ΣΕΦ για το ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα καθώς και αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις.

Παρά τα όσα σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης με την επίσκεψη οπαδών στο σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου ο οποίος αποτελεί το…κόκκινο πανί για τον Ολυμπιακό και τη φημολογία για ενδεχόμενη αναβολή του αγώναμε τον Προμηθέα στις 17.30, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί από την πλευρά της Πολιτείας. Μάλιστα υπό το φόβο επεισοδίων στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Βασιλειάδης ζήτησε την παρουσία εισαγγελέα και ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο γήπεδο..

Η δήλωση του Γιώργου Βασιλειαδη:

“Οι χθεσινές ντροπιαστικές εικόνες έξω από το σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές, όπως επίσης οι εκβιασμοί, οι εκφοβισμοί και η στοχοποίηση ανθρώπων.

Από χθες βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με την ΕΛ.ΑΣ. και τους αρμόδιους εισαγγελείς προκειμένου στο σημερινό αγώνα Ολυμπιακού – Προμηθέα να διαφυλάξουν την τάξη και να αποδώσουν ευθύνες σε όποιον προβεί σε έκνομες ενέργειες, αλλά και σε όποιον οδηγήσει με πράξεις ή παραλείψεις του σε ακραίες καταστάσεις. Για τον λόγο αυτό έχω αιτηθεί την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και αυξημένων αστυνομικών δυνάμεων.

Καλώ τέλος, όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να πυροδοτούν το κλίμα ενόψει του σημερινού αγώνα.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα