back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βασιλικό μωρό: Η πρώτη εμφάνιση στην αγκαλιά των γονιών του

Διαβάστε επίσης

Στους Βρετανούς σύστησαν το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας o δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, Χάρι και Μέγκαν, δύο ημέρες μετά τη γέννηση του.

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ επισκέφθηκε σήμερα τον νέο της δισέγγονο, τον γιο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, στην αγροικία Φρόγκμορ όπου διαμένει το ζευγάρι. Η βασίλισσα, η οποία βάσει πρωτοκόλλου ενημερώθηκε πρώτη για την γέννηση του μωρού, θα πρέπει να εγκρίνει το όνομά του.

Αμέσως μετά οι νέοι γονείς έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση με το μωρό τους, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, ως είθισται.

Μιλώντας για τις πρώτες τους ημέρες ως γονείς, η Μέγκαν είπε: «Είναι μαγικό, απίστευτο. Είμαι με τους δύο καλύτερους τύπους στον κόσμο και είμαι πραγματικά ευτυχισμένη».

«Είναι υπέροχο το να είσαι γονιός. Έχουν περάσει μόλις δυόμιση – τρεις ημέρες, όμως είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι», πρόσθεσε ο πρίγκιπας Χάρι.

Το ζευγάρι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το όνομα, ενώ στα στοιχηματικά πρακτορεία της Βρετανίας έχουν ήδη εμφανιστεί τα πρώτα φαβορί: Αλεξάντερ, Τζέιμς και Αρθουρ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα