Search

Άδ. Γεωργιάδης: Αποσταθεροποιημένος ο κ. Τσίπρας

258

«Εγώ είδα τον κ. Τσίπρα χθες πάρα πολύ αποσταθεροποιημένο», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν ήταν η χθεσινή συζήτηση μία συζήτηση όπως θα τη θέλαμε. Η συζήτηση στη Βουλή, θα πρέπει να είναι επί πολιτικών προγραμμάτων θέσεων απόψεων ιδεολογική αντιπαράθεση ενδεχομένως αλλά να μη λαμβάνει χαρακτηριστικά προσωπικής σύγκρουσης», υπογράμμισε μιλώντας στην εκπομπή «Θα Χυθεί άπλετο Φως» και στον Ηλία Κανέλλη.

«Ο Τσίπρας δεν κάλυψε τον Πολάκη, έγινε Πολάκης»

«Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας, προσπαθεί να πουλήσει στο λαϊκό ακροατήριο μία εικόνα ενός τσαμπουκά ο οποίος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και τους έχει όλους στο χέρι. Για να το πετύχει,  άρχισε να αυξάνει το βαθμό της χυδαιότητας που έβγαζε. Χθες, πέρασε κάθε όριο χυδαιότητας. Ο Τσίπρας έγινε ο ίδιος Πολάκης. Προσέξτε… Δεν κάλυψε τον Πολάκη, έγινε Πολάκης», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

«Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας επί σειρά μηνών, ετών θα έλεγα, ίσως κι από την αρχή της πολιτικής του σταδιοδρομίας, προσπαθεί να πουλήσει στο λαϊκό ακροατήριο μία εικόνα ενός τσαμπουκά ο οποίος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και τους έχει όλους στο χέρι. Για να το πετύχει αυτό όσο περνούσε ο καιρός και δυσκολεύαν τα πράγματα για τον ίδιο άρχισε να αυξάνει το βαθμό της χυδαιότητας που έβγαζε. Χθες πέρασε κάθε όριο χυδαιότητας. Ο Τσίπρας έγινε ο ίδιος Πολάκης. Προσέξτε… Δεν κάλυψε τον Πολάκη, έγινε Πολάκης».

Παράλληλα, τόνισε ότι ο πρωθυπουργός χθες «έβγαλε το πραγματικό του πρόσωπο που είναι ο Πολάκης. Κι έτσι είδατε αυτή τη χυδαία επίθεση στην οικογένεια του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, τον ενικό και όλα τα υπόλοιπα.΄Οταν φτάνεις να βλέπεις τον αντίπαλό σου να φέρεται κατ΄ αυτό τον τρόπο πρέπει να λάβεις και μία απόφαση… Εάν θα σηκώσεις το γάντι ή όχι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χθες αποφάσισε να σηκώσει το γάντι. Κατά τη γνώμη μου πολύ καλώς έπραξε. Γιατί δυστυχώς στην εποχή που ζούμε και με την επικοινωνία που υπάρχει το να μη σηκώνεις το γάντι και να φέρεσαι πάντα με ευγένεια εκλαμβάνεται από ένα μέρος του εκλογικού σώματος ως αδυναμία. Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσουμε ότι αδυναμία να απαντήσουμε επί προσωπικού στον κ. Τσίπρα δεν υπάρχει. Πιο βαριά εκτεθειμένος σε προσωπικά ζητήματα από τον κ. Τσίπρα πρωθυπουργός δεν έχει υπάρξει. Ελάτε λίγο στη θέση του κ. Μητσοτάκη. Εδώ και τρία χρόνια έχουν κάνει τέτοιο μπούλινγκ στη γυναίκα του. Δεν έχει υπάρξει προηγούμενο.  Χθες, έμπλεξε και τον πατέρα του κ. Μητσοτάκη, έβρισε και την οικογένεια του κ. Μητσοτάκη. Κάποια στιγμή πρέπει να υπάρχει και ένα όριο και δυστυχώς ο κ. Τσίπρας τη γλώσσα της ευγένειας, την πολιτισμένη δεν την καταλαβαίνει. Είναι χειρότερη ξένη γλώσσα από τα αγγλικά. Κατά συνέπεια έπρεπε να απαντηθεί στη γλώσσα του. Απαντήθηκε στη γλώσσα του γι΄αυτό και το΄βαλε στα πόδια. Γιατί δεν έχει συνηθίσει ο Τσίπρας να του απαντάνε σε αυτή τη γλώσσα».

«Η πραγματική ιδεολογία του Τσίπρας είναι ο οπορτουνισμός»

«Δεν περιμένω να πέσει η κυβέρνηση ούτε να χάσει ψήφο. Αντιθέτως θα έχει και μία ψήφο παραπάνω από τον κ. Θεοχαρόπουλο ο οποίος πριν απο κάποιους μήνες ψήφισε όχι και τώρα θα ψηφίσει ναι. Κυρίως διότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν συνδέσει την τύχη τους με αυτή την κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα. Ξέρουν ότι αν γίνουν εθνικές εκλογές οι περισσότεροι δεν θα επανεκλεγούν και αντιλαμβάνονται εν μέσω προεκλογικής περιόδου δεν μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό.  Ελπίζω ότι αύριο  ο κ. Τσίπρας θα καταφέρε να μείνει μόνο στα θεσμικά. Να μιλήσει για το πρόγραμμά του, για το πως βλέπει την Ελλάδα, για την ιδεολογία του αν και δε νομίζω ότι έχει ιδεολογία. Θα μπορούσε ο κ. Τσίπρας να κάνει μία ωραία κουβέντα για τον οπορτουνισμό. Σε αυτό θα ήταν φανταστικός. Είναι η μόνη ιδεολογία του. Κάποτε τον είχα πει Κομμουνιστή αλλά κάνω λάθος . Η πραγματική του ιδεολογία είναι οπορτουνισμός».

Νewsroom Aθήνα 9.84

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & EmailΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *