back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γ. Αγγελόπουλος: «Είμαι αισιόδοξος πως θα βρεθεί λύση»

Διαβάστε επίσης

 

Αισιόδοξος για λύση στο αδιέξοδο που έχει προκύψει εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός δεν αποσύρει την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού δήλωσε ότι ετοιμάζεται ομάδα εργασίας, τόνισε ότι υπάρχει ελπίδα, δεν ξεκαθάρισε όμως αν θα συμμετάσχει στα πλέι οφ η ομάδα του Πειραιά.

«Όπως είδατε εμείς είμαστε εδώ μέχρι το τέλος. Δόθηκε μία λύση και θα σας ενημερώσει ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ. Δεν έχει αποφασιστεί κάτι (σ.σ για τα πλέι οφ), αλλά έχει γίνει μία ομάδα για να αντιμετωπιστούν όλα τα θέματα.

Υπάρχει ελπίδα ότι κάτι μπορεί να γίνει. Δεν αποσύρουμε την προσφυγή. Έγινε ένα βήμα, συμφώνησαν σχεδόν όλες ομάδες, μετά από διαφωνίες. Συστάθηκε η ομάδα. Έχουν όλα σχέση με την απόφασή μας για τα πλέι οφ. Δεν μπορούμε να δικάσουμε, είναι νομικά θέματα αυτά, δεν ισχύει τίποτα.

Δεν απορρίφθηκε θέμα για τους ξένους διαιτητές. Δεν είναι θέμα του ΕΣΑΚΕ. Έχει άποψη ο ΕΣΑΚΕ, αποφασίζει ο κύριος Βασιλακόπουλος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Aνδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα