back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ένταση στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης

Διαβάστε επίσης

Σε κλίμα έντασης αναμένεται να ολοκληρωθεί το βράδυ, στη Βουλή, με ονομαστική φανερή ψηφοφορία, η τριήμερη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Επίθεση του Μαξίμου στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με φόντο την προχθεσινή του αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα: «Θα έχει το πολιτικό θάρρος να ξεκολλήσει από τον βούρκο, επιλέγοντας να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα στα μείζονα προβλήματα; Ή θα συνεχίσει να κυλιέται στη λάσπη;», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Ζήσαμε ώρες απελπιστικής χυδαιότητας», σημείωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, κάνοντας λόγο για «αναπηρία της ΝΔ» να αντιπαρατεθεί με πολιτικές θέσεις. Για ηθικό και πολιτικό χάσμα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ, μίλησε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου.

Διμέτωπη επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εξαπέλυσε ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, λέγοντας ότι δίνουν μια κακοπαιγμένη παράσταση. Μίλησε, επίσης, για «σκαφάτους του κεφαλαίου», που ψήφισαν μαζί τόσο τη μειωμένη φορολογία για τους εφοπλιστές, όσο και το τρίτο Μνημόνιο.

Προηγήθηκε οξεία αντιπαράθεση μεταξύ των Θανάση Θεοχαρόπουλου και Ανδρέα Λοβέρδου, μετά την επίθεση του νέου υπουργού Τουρισμού στο ΚΙΝΑΛ για συμπόρευση με τη ΝΔ.

Για «υπέρμετρο θράσος» κατηγόρησε τον κ. Θεοχαρόπουλο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με τον κ. Θεοχαρόπουλο να κατηγορεί τον κ. Λοβέρδο ότι το ΠΑΣΟΚ για να κάνει δικό του κόμμα.

Αντιπαράθεση για τους στόχους των πλεονασμάτων είχαν νωρίτερα στη Βουλή επίσης  ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, επειδή ο τελευταίος κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών ότι είχε μιλήσει για θεωρητικά πλεονάσματα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα