back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στα σπασμένα καταστήματα του κέντρου – Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών : Ως εδώ!

Διαβάστε επίσης

Σε απόγνωση βρίσκονται οι έμποροι της Αθήνας καθώς για άλλη μια φορά οι περιουσίες τους βανδαλίστηκαν σε Βαλαωρίτου και Βουκουρεστίου.

Συγκεκριμένα, περίπου 30 άτομα, κρατώντας ρόπαλα, προκάλεσαν υλικές ζημιές σε καταστήματα, ενώ φώναξαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια υπέρ της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Δεν γίνεται να είμαστε όμηροι 30 τραμπούκων. Η ασφάλεια και η τάξη την επόμενη ημέρα θα επανέλθουν. Τέτοιες εικόνες εφόσον μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός θα σταματήσουν», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, στην οδό Βουκουρεστίου, επισκεπτόμενος καταστήματα στα οποία προκλήθηκαν ζημιές μετά από την χθεσινοβραδινή επίθεση στο κέντρο της Αθήνας από ομάδα κουκουλοφόρων.

Με αφορμή τους βανδαλισμούς στο κέντρο της Αθήνας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών κ.Σταύρος Καφούνης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

«Για άλλη μια φορά οι συμπολίτες μας καταστηματάρχες βρέθηκαν ανυπεράσπιστοι στο έλεος ελάχιστων περιθωριακών στοιχείων. Αύριο θα βανδαλίσουν τα καταστήματα της γειτονιάς μας και στη συνέχεια τα σπίτια μας, γι’ αυτό ως εδώ!»

[su_slider source=”media: 96085,96086,96087,96088″ width=”700″ height=”460″ title=”no”]

Απόστολος Χονδρόπουλος- Χριστιάννα Κούσιου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα