back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φ. Γεννηματά : Σταθερά και μόνιμα μέτρα για την ισότιμη πρόσβαση των ανθρώπων με αναπηρία στην κοινωνία

Διαβάστε επίσης

Την έκθεση για άτομα με αναπηρία AlterWeekend 2019 στο πλαίσιο της οποίας διοργανώθηκε και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας με αμαξίδιο 2019, επισκέφθηκε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά η οποία απένειμε μετάλλιο σε έναν από τους διακριθέντες αθλητές.

Η κ. Γεννηματά εξέφρασε τα συγχαρητήρια της για τις επιτυχίες των αθλητών και ευχήθηκε καλή επιτυχία και την άλλη εβδομάδα στο παγκόσμιο αλλά κυρίως στον μεγάλο τους στόχο που είναι του χρόνου στο Τόκυο .
Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, απέδωσε εύσημα στην ελληνική παραολυμπιακή επιτροπή γιατί, όπως τόνισε, κάνει μια καταπληκτική δουλειά με τους αθλητές. Εξήρε ειδικά τις πρωτοβουλίες και το έργο του Γιάννη Βαρδακαστάνη ( πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής) και την ΕΣΑΜΕΑ γιατί από εκεί -όπως είπε κ. Γεννηματά-ξεκίνησαν όλα, από το όραμα, από την έμπνευση, την προσπάθεια και τη δουλειά.
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επεσήμανε οτι πρώτα το ΠΑΣΟΚ και τώρα το Κίνημα Αλλαγής είναι πάντα στο πλευρό τους και πρόσθεσε: Πιστεύουμε σε ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος, θέλουμε να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια που έκαναν τα προηγούμενα χρόνια οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Επικρίνοντας την κυβέρνηση δήλωσε οτι ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος δεν μπορεί να έχει επιδόματα ελεημοσύνης όπως αυτά που δίδονται σήμερα. Θέλει σταθερά και μόνιμα μέτρα, υποδομές και πολιτικές για να μπορεί να είναι ισότιμη η πρόσβαση των ανθρώπων με αναπηρία στην κοινωνική ζωή και στην απασχόληση και στην εκπαίδευση και στον αθλητισμό και παντού, κατέληξε η Φώφη Γεννηματά.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα