back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μαδρίτη: Λύγισε ο Τσιτσιπάς 2-0 (6-3, 6-4) από τον Τζόκοβιτς

Διαβάστε επίσης

Η κούραση από τον χτεσινοβραδινό μαραθώνιο αγώνα με τον Ράφα Ναδάλ στα ημιτελικά, οι λίγες ώρες που είχε στη διάθεσή του για να αναλάβει και ο σιδερένιος αντίπαλος έφεραν την ήττα 2-0 (6-3, 6-4) για τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό της Μαδρίτης.

Ο Στέφανος ο οποίος προερχόταν από δυο εβδομάδες γεμάτες από τένις καθώς είχε παίξει (και είχε κατακτήσει) το τουρνουά στο Εστορίλ δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια τον Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Τζόκοβιτς έκανε δυο μπρέικ στον αγώνα και πήρε ισάριθμα σετ. Έσπασε το σερβίς του Τσιτσιπά στο πρώτο γκέιμ του πρώτου σετ και στο 9ο γκέιμ του δεύτερου. Ο Στέφανος δεν μπόρεσε να βρει απάντηση στο σερβίς του Σέρβου (0 μπρέικ πόιντ).

Ο αγώνας είχε διάρκεια 1 ώρα και 32 λεπτά. Ο Τσιτσιπάς δεν ήταν ο Τσιτσιπάς που είδαμε κόντρα στον Ναδάλ. Του έλειπε ενέργεια και συγκέντρωση. Ο Τζόκοβιτς έπαιξε πολύ καλά στους κρίσιμους πόντους και δεν άφησε τον 20χρονο αντίπαλό του να τον απειλήσει…

Aπό τη συμμετοχή του στη Μαδρίτη ο Τσιτσιπάς πήρε 600 βαθμούς που θα τον βοηθήσουν να ανέβει αύριο (13/5) στο Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης. Πήρε επίσης 608.00 ευρώ που ήταν χρηματικό έπαθλο για τον φιναλίστ του τουρνουά.

Σ. Λεμονίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα