back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στ. Θεοδωράκης στην τηλεόραση του Alpha: Είναι καιρός όλοι αυτοί που μας συμπαθούν να μας ψηφίσουν

Διαβάστε επίσης

Περισσεύματα από στερήσεις του Ελληνικού λαού χαρακτήρισε σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του Alpha ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης τις πρωθυπουργικές παροχές.

Έκανε λόγο για μια παλαιοκομματική συνήθεια, να τα δίνεις όλα δηλαδή πριν από τις εκλογές, κάτι που -όπως είπε-προκαλεί ανησυχία στην Ευρώπη. Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι το Ποτάμι ψήφισε τα μέτρα, ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε ότι για ορισμένα από τα μέτρα εκφράστηκαν ενστάσεις, ωστόσο όπως τόνισε το να εναντιώνεσαι σε μέτρα με σωστή κατεύθυνση που μπορούν να βοηθήσουν τους πολίτες, είναι και αυτό ένα είδους προεκλογικού λαϊκισμού.

Ο κ. Θεοδωράκης χαρακτήρισε κατώτερη των προσδοκιών την προεκλογική εκστρατεία με λόγο διχαστικό. Πρόκειται -σύμφωνα με τον επικεφαλής του Ποταμιού -για ένα κόλπο του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ για να συσπειρώσουν τους κομματικούς τους στρατούς και να μην συζητηθούν σημαντικά ευρωπαϊκά ζητήματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέδιο για την Ευρώπη και ο κ. Μητσοτάκης ακολουθεί τον κ. Βέμπερ, είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ποτάμι και Δημοσκοπήσεις

Κληθείς να σχολιάσει τα αναιμικά δημοσκοπικά ευρήματα για το Ποτάμι, ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε σε ένα ποσοστό 20 με 30% που δεν έχει αποφασίσει. Ο κεντρώος κόσμος προβληματίζεται γι’αυτό όλα είναι πιθανά, δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού παραθέτοντας τρεις λόγους για τους οποίους οι πολίτες θα πρέπει να επιλέξουν το Ποτάμι στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση. 1ον) Έχει υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο του που γνωρίζουν καλά την Ευρώπη και τα θέματα που την απασχολούν 2ον) οι θέσεις του κόμματος. Ο Σταύρος Θεοδωράκης υπενθύμισε ορισμένες απο τις προτάσεις του Ποταμιού που ευθυγραμμίζονται με την πλατφόρμα Μακρόν για την Αναγέννηση της Ευρώπης, όπως ενιαίο αμυντικό δόγμα, ευρωπαϊκό ταμείο ανεργίας και υπουργείο Οικονομικών της Ευρώπης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 3ον) Αν ψηφίσεις Ποτάμι, θα σου βγει Ποτάμι, γιατί η πρεσβεύει καθαρές προτάσεις επεσήμανε ο κ. Θεοδωράκης. “Είναι καιρός όλοι αυτοί που μας συμπαθούν να μας ψηφίσουν” ανέφερε χαρακτηριστικά, επαναλαμβάνοντας ότι οι αναποφάσιστοι έχουν πολύ Ποτάμι μέσα τους.

Κατ. Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα