back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στην UEFA για ακύρωση της ποινής του ο Παναθηναϊκός

Διαβάστε επίσης

Το ενδεχόμενο να προσφύγει στην UEFA για την ακύρωση της ποινής αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξετάζουν στον Παναθηναϊκό.

Την επανεξέταση της υπόθεσης του Παναθηναϊκού, προκειμένου να διεκδικήσει την ακύρωση της ποινής για την σεζόν 2020/21, εφόσον η ομάδα κερδίσει ένα «εισιτήριο» για την Ευρώπη, σχεδιάζει να ζητήσει η διοίκηση του συλλόγου. Όπως γράφει η Live Sport, εδώ και καιρό έχει υπάρξει σχετική κουβέντα μεταξύ στελεχών της ΠΑΕ για το συγκεκριμένο ζήτημα, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει ληφθεί η οποιαδήποτε απόφαση.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως είναι σε θέση να καταθέσουν τεκμηριωμένα στοιχεία και επιχειρήματα προκειμένου να διεκδικήσουν την ακύρωση αποκλεισμού για τον τρίτο χρόνο.

Τα χαρτιά του Παναθηναϊκού

1) Η δραστική μείωση του χρέους μέσα σε ενάμιση χρόνο, από τα 47 στα 20 εκατ. ευρώ.

2) Η συνέπεια στις πληρωμές όλων των διακανονισμών και η ολική εξόφληση δεκάδων πιστωτών κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους.

3) Η απόκτηση της άδειας από την ΕΠΟ, σε αντίθεση με ό,τι είχε συμβεί την περσινή αντίστοιχη περίοδο, όταν η ομάδα είχε τιμωρηθεί με περιορισμό στις μεταγραφές και επιβολή αφαίρεσης έξι βαθμών.

4) Το γεγονός ότι η ομάδα έχει εκτίσει τα δύο από τα τρία χρόνια της ποινής του και έχει παρουσιάσει βελτίωση σε όλους τους οικονομικούς δείκτες της Εταιρείας.

Newsroom ΑΘΗΝΑ 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα