back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αλ.Χαρίτσης: Ανοικτό ενδεχόμενο η προσφυγή στη Δικαιοσύνη μετά τις δηλώσεις του Λ.Αυγενάκη

Διαβάστε επίσης

Στο θέμα της αμφισβήτησης του κύρους και της ασφάλειας της εκλογικής διαδικασίας από τον γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, επανέρχεται ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Ο κ. Χαρίτσης αναφέρει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αποδοκίμασε ακόμα τους χθεσινούς ισχυρισμούς του κ. Αυγενάκη και δηλώνει ότι αν δεν το πράξει ούτε σήμερα “θα είναι πια φανερό ότι η ατζέντα της ΝΔ περιλαμβάνει ακόμα και σχεδιασμούς πρόκλησης τεχνητής πολιτικής ανωμαλίας”.

Αναφέρεται, επίσης, και στις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Κώστα Τζαβάρα, ο οποίος, νωρίτερα, είχε πει ότι ο κ. Αυγενάκης μετέφερε τις φήμες που, όπως είπε, κυκλοφορούν στην κοινωνία. “Κι εγώ στις περιοδείες μου δέχομαι ερωτήσεις, σχετικά με κάποιες ελληνοποιήσεις που γίνονται, σχετικά με κάποιες διαδικασίες που θρυλούνται”, είπε, χαρακτηριστικά ο κ. Τζαβάρας. Γ

ια “ακροδεξιάς κοπής, συνωμοσιολογία του κ. Τζαβάρα, που εμπλέκει πλέον ρητά ακόμα και τις υπηρεσίες του ΥΠΕΣ”, κάνει λόγο ο υπουργός Εσωτερικών.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα