back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εύκολα στους «8» της Ρώμης ο Τσιτσιπάς και τώρα Φέντερερ

Διαβάστε επίσης

O Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ του Φάμπιο Φονίνι, προκρίθηκε στους «8» του χωμάτινου masters της Ρώμης και τώρα έχει…νέο ραντεβού με τον Ρότζερ Φέντερερ.

Την πολύ καλή παρουσία του στα χωμάτινα γήπεδα του Internazionali BNL d’Italia συνεχίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιώντας μια εκπληκτική εμφάνιση, επικράτησε εύκολα του Ιταλού Φάμπιο Φονίνι με 2-0 σετ (6-4, 6-3) και προκρίθηκε πολύ εύκολα στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ρότζερ Φέντερερ.

Το απόγευμα της Παρασκευή στις 17:30 ο Τσιτσιπάς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ίνδαλμά του, τον Ρότζερ Φέντερερ, με τον οποίο έχει κοντραριστεί άλλες 3 φορές. Η παράδοση μπορεί είναι υπέρ του Ελβετού (2-1), αλλά στο πιο σημαντικό παιχνίδι είχε κερδίσει ο Τσιτσιπάς. Συγκεκριμένα, ο Φέντερερ κέρδισε στο Hopman Cup και το Ντουμπάι, αλλά ο Στέφανος είχε επικρατήσει στο Αυστραλιανό Οπεν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δείχνει έτοιμος για τη δεύτερη νίκη του επί του «Βασιλιά», ο οποίος δυσκολεύτηκε απέναντι στον Μπόρνα Τσόριτς. Οι φίλοι του τένις περιμένουν με ανυπομονησία την μάχη του Στέφανου με τον Ρότζερ, καθώς είναι σίγουρο πως θα προσφέρουν σπουδαίο θέαμα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα