back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ερωτική Τέχνη στο «Τae Kwon Do»

Διαβάστε επίσης

To κλειστό γήπεδο του «Τae Kwon Do» ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται, από τις 17 έως τις 20 Μαΐου, το πιο ερωτική εκδήλωση της χρονιάς το «EROTIC ART Festival 2019» 

H διοργάνωση της έκθεσης έχει ως κινητήριο μοχλό τον ερωτισμό, τη σεξουαλική διάθεση και συμπεριφορά, σε όλες τους τις διαστάσεις, μέσα από την ενημέρωση, την τέχνη, εκθέματα και μπαζάρ ειδών, αλλά και μέσα από την ψυχαγωγία, τα shows και τα parties με Guest Stars τα κορυφαία Erotic Models ανά την υφήλιο.

Πάνω από 30 international performers θα καταλάβουν την κεντρική σκηνή του «Εrotic Art Festival». Mετά το δυνατό παρών της Cicciolina σε προηγούμενη διοργάνωση, σειρά παίρνει η νέα γενιά, με την πολυβραβευμένη Little Caprice, η οποία έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για χάρη των θαυμαστών.

Παράλληλα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα καταφθάνουν στο «Erotic Art festival» μεγαθήρια brands που κινούνται στην παγκόσμια βιομηχανία ενηλίκων, όπως το κορυφαίο site ερωτικών ταινιών «X-Hamster Premium», αλλά και το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο site εικονικής πραγματικότητας «VrBangers» Tο παρών επίσης θα δώσει και η νεοσύστατη Τσέχικη εταιρία παραγωγής «SugarBabes.tv» η οποία πραγματοποιεί γυρίσματα σε όλη την Ευρώπη, αλλά και στη χώρα μας. Το παρών θα δώσει μία πλειάδα διάσημων διεθνών πρωταγωνιστών από κάθε γωνιά της γης.

Δράσεις

The Se(x)hibition:

Η μεγαλύτερη έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας με θέμα τον ερωτισμό και τη σεξουαλική συμπεριφορά.

• Sex Education:

Η κορυφαία sex & relationship coach Ειρήνη Χειρδάρη διοργανώνει φέτος κάτι πραγματικά πρωτοπόρο.

erotica

• Cult Cinema:

To Erotic Art Festival 2019 παρουσιάζει μία νέα ενότητα στο πλαίσιο της έκθεσης με προβολές ταινιών του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Cult κινηματογράφου. Μία ιστορική αναδρομή στον ερωτικό κινηματογράφο που θα εντυπωσιάσει μυημένους και μη.

• Sex Art:

Εικαστική έκθεση, με έργα και φωτογραφίες καταξιωμένων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για ακόμα μία φορά στο πλαίσιο του Εrotic Art Festival.

Με αφορμή την έκθεση εικαστικών παράλληλα πραγματοποιείται διαγωνισμός φωτογραφίας «Καλλιτεχνικό γυμνό» σε συνεργασία με το περιοδικό «ΦΩΤΟγράφος»

Performing:

Tα μεγαλύτερα Εrotic Μodels παγκοσμίως έρχονται στην Ελλάδα, έτοιμα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ, καλύπτοντας κάθε απαιτητικό θεατή. Μέσα από τα πρωτοποριακά τους shows, «ταράζουν» τα στερεότυπα και επιχειρούν να  ανεβάσουν τον ερωτισμό των επισκεπτών  στα ύψη.

• BDSM Area – Eναλλακτικός ερωτισμός:

Στα χνάρια της ταινίας «50 αποχρώσες του γκρι», η τέχνη του ερωτισμού μέσα από παιχνίδια κυριαρχίας και extreme καταστάσεις σε μία ζώνη αυστηρώς NSFW

INFO

Ώρες λειτουργίας

Παρασκευή 17/05: 18.00 – 00.30

Σάββατο 18/05: 14.00 – 01.00

Κυριακή 19/05: 14.00 – 00.00

Δευτέρα 20/05: 18.00 – 00.00

Τιμές εισιτηρίου εισόδου

7 €  – ΑΜΕΑ / Φοιτητές / ‘Ανεργοι

15 €  – 1 Άτομο για 1 Ημέρα

20 €  – Ζευγάρια για 1 ημέρα

*Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα