back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Φ. Γεννηματά απο Πειραιά: «Υπάρχουν άνθρωποι στην πολιτική που έχουν τσίπα»

Διαβάστε επίσης

Υπάρχουν άνθρωποι στην πολιτική που έχουν τσίπα, υπογράμμισε κατά την αποψινή της ομιλία στον Πειραϊκό Σύνδεσμο του Πειραιά,η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά επιστρέφοντας τις βολές Τσίπρα, με αφορμή ραδιοφωνικές δηλώσεις του πρωθυπουργού (News247) οτι η στρατηγική Γεννηματά είναι συμπληρωματικής δύναμης στη δεξιά.

Η κ. Γεννηματά ανταπέδωσε σε πολύ υψηλούς τόνους λέγοντας: “Επειδή μέσα στον πανικό του, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε σε μένα, πάντα με ψέματα, για δήθεν συμφωνίες, θέλω να του πω ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ποιος μιλάει; Ο συγκυβερνήτης και συνεργάτης του ακροδεξιού κ. Καμένου. Ο προστάτης της Καραμανλικής περιόδου. Ο άνθρωπος που με την πολιτική του έγινε ο μεγάλος χορηγός του κ. Μητσοτάκη.Ο ίδιος που από το Bella ciao πήγε στη dolce vita. Όλα για την καρέκλα.Εμείς έχουμε αρχές και αξίες”, ανέφερε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Στην αυτοδιοίκηση οι άνθρωποί μας, μας δείχνουν το δρόμο της νίκης

Αναφερόμενη στης αυτοδιοικητικές εκλογές η κ. Γεννηματά επανέλαβε οτι στην περιφέρεια Αττικής το ΚΙΝΑΛ στηρίζει τον Γιάννη Σγουρό, τονίζοντας οτι έχει αποδείξει τις ικανότητες του. Η Αττική χρειάζεται ξανά αποτελεσματική διοίκηση. Χρειάζεται μια νέα Περιφερειακή αρχή που να δώσει τέλος στην ανικανότητα στην ανευθυνότητα και στην αναλγησία, δήλωσε η κ. Γεννηματά ασκώντας σφοδρή κριτική με αφορμή το προεκλογικό σποτ της Ρένας Δούρου για το Μάτι. Έχω μείνει άφωνη με το σποτ. Και το θράσος και ο κυνισμός έχουν όρια, σημείωσε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας οτι ο κ. Τσίπρας με τους υπουργούς και την περιφερειάρχη ενώ γνώριζαν ότι είχαν χαθεί τόσοι άνθρωποι παρίσταναν τους ανήξερους.Είναι πρόκληση και προσβολή αυτό το σποτ απέναντι στους ανθρώπους που χάθηκαν και στις οικογένειές τους που μετρούν τις πληγές τους

Για τον Πειραιά
Σχετικά με τον Πειραιά , η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εκθείασε τον Γιάννη Μώραλη κάνοντας λόγο για δημιουργικό δήμαρχο. Έχει τον Γιάννη Μώραλη, αποτελεσματική δημοτική αρχή, με έργο και προσφορά, είπε και πρόσθεσε: Το αξίζει το πρώτο λιμάνι της χώρας που διεκδικεί και κατακτά πρωταγωνιστικό ρόλο στη Μεσόγειο. Γι’ αυτό και οι Πειραιώτες θα τον εμπιστευτούν ξανά. Στην αυτοδιοίκηση οι άνθρωποί μας, μας δείχνουν το δρόμο της νίκης.

Η ψήφος σας έχει αξία. Ούτε δημοσκόπηση, ούτε δημοψήφισμα
Καταρρίπτοντας τα επιχειρήματα τόσο του Α. Τσίπρα όσο και του Κ. Μητσοτάκη, η Φώφη Γεννηματά δήλωσε “Ψηφίζουμε για την Ελλάδα.Μην το ξεχνάμε. Η ψήφος σας έχει αξία. Ούτε δημοσκόπηση, ούτε δημοψήφισμα.Όπως προσπαθούν να πουν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης.Γυρίστε τους την πλάτη.Πείτε όχι στους δύο δήθεν μονομάχους που καλλιεργούν την πόλωση για να κρύψουν τα αδιέξοδα της πολιτικής τους”.

Για τις πρωθυπουργικές παροχές

Παράλληλα, έβαλε κατά των πρωθυπουργικών παροχών λέγοντας οτι ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται παραμονές των εκλογών να εξαγγέλλει εκλογικά επιδόματα επαναλαμβάνοντας οτι οι πολίτες έχοντας υποστεί τα εξοντωτικά μέτρα του, ιδιαίτερα η μεσαία τάξη που τη διέλυσε, έχουν ανάγκη και το τελευταίο ευρώ. Αφού τους πήρε δέκα, επιστρέφει ένα. Αλλά δεν τρώνε και κουτόχορτο. Εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης και για το θέμα της ασφάλειας, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ανέχεται την βία των κουκουλοφόρων, αυτών που καταστρέφουν και απειλούν, για να ασκήσουν πίεση ακόμα και υπέρ των τρομοκρατών-δολοφόνων. Οι πολίτες νοιώθουν απροστάτευτοι, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας σε όλη τη χώρα.

Οχι άλλο δεξιά το τιμόνι
Η κ. Γεννηματά επέμεινε στη διμέτωπη επίθεση αναφέροντας οτι ο κ. Μητσοτάκης, προσπαθεί να κρύψει ότι βαδίζει στα χνάρια της δεξιάς του χθες.Είναι η άλλη όψη του κάλπικου νομίσματος του δικομματισμού, συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.
Ενόψει ευρωεκλογών η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επεσήμανε εκ νέου οτι η στήριξή του στον κ. Βέμπερ, αποτελεί και στήριξη στις συντηρητικές πολιτικές που καταστρέφουν την Ευρώπη. Επίκεντρο της οικονομικής του πολιτικής είναι ότι η αγορά θα τα λύσει όλα από μόνη της, αντίληψη που αφήνει τους πολίτες στο έλεος της ασυδοσίας της αγοράς.

Όχι άλλο δεξιά το τιμόνι για τη χώρα. Οδηγεί σε αδιέξοδο. Ούτε ΣΥΡΙΖΑ ούτε ΝΔ. Μια λύση υπάρχει για αυτούς που θέλουν να τελειώσουν με τον κ Τσίπρα. Κίνημα Αλλαγής τώρα, υπογράμμισε η Φώφη Γεννηματά.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα