back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

K.Μπακογιάννης: “Γιορτάζουμε με τους εθελοντές σε πείσμα χυδαίων τραμπούκων”

Διαβάστε επίσης

Με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, o υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης σχολίασε την επίθεση που έγινε χθές στο εκλογικό του περίπτερο, στο κέντρο της Αθήνας.

“Γιορτάζουμε με τους εθελοντές που κρατούν ανοιχτό το περίπτερο μας, σε πείσμα των χυδαίων τραμπούκων. Οι ευχές σας δύναμη μου. Σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ όλους” ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον συνδυασμό “Αθήνα Ψηλά”

Η επίθεση στο εκλογικό περίπτερο του κ. Κ.Μπακογιάννης έγινε χθές το απόγευμα κατά την διάρκεια πορείας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας, όταν ομάδα αγνώστων, με απαράδεκτα συνθήματα και ύβρεις επέδραμε και προκάλεσε φθορές στο εκλογικό περίπτερο του υποψήφιου Δημάρχου.

“Να κάνουν το σταυρό τους να μην βγω δήμαρχος” δήλωσε στην ΕΡΤ ο κ. Μπακογιάννης, τονίζοντας ότι τα χειρότερα αποφεύχθηκαν γιατί οι εθελοντές που ήταν στο εκλογικό περίπτερό του έφυγαν τρέχοντας.

«Το ζήτημα δεν είναι προσωπικό, δεν έχει να κάνει με το αν εμένα προσωπικά με εξοργίζει το θράσος του να γράφει κανείς το όνομα του δολοφόνου του πατέρα μου πάνω στο δικό μας περίπτερο. Εδώ έχουμε να κάνουμε με συμπτώματα μιας ευρύτερης παθογένειας», σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα