back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κυρ. Μητσοτάκης: «Σε τέσσερις μέρες η Ελλάδα τελειώνει με τον ΣΥΡΙΖΑ και κάνει μία νέα αρχή»

Διαβάστε επίσης

Την άποψη ότι «σε τέσσερις μέρες η Ελλάδα τελειώνει με τον ΣΥΡΙΖΑ και κάνει μία νέα αρχή», εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας το απόγευμα της Τετάρτης στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ, στο Περιστέρι.

Ο πρόεδρος της ΝΔ άσκησε εκ νέου σκληρή κριτική στο κυβερνών κόμμα υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως «οι Έλληνες δεν θα αφήσουν να τους κοροϊδέψουν ξανά» και ότι «η προπαγάνδα και τα ψέματα που διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα πέσουν στο κενό».

Υπογράμμισε παράλληλα ότι το σχέδιο της ΝΔ μετά από μία πολιτική αλλαγή «θα φέρει επενδύσεις, ευκαιρίες ανάπτυξης και καλές δουλειές».

Παράλληλα εκτίμησε ότι οι ψηφοφόροι θα απαντήσουν «στα ψέματα, στους φόρους, στο φόβο και στο διχασμό» και επανέλαβε ότι σε αυτές τις εκλογές «δεν χωρά καμία χαλαρή ψήφος, ούτε μπορεί να πάει η ψήφος χαμένη σε κόμματα χωρίς ρόλο και λόγο».

Υποστήριξε μάλιστα ότι το δίλημμα είναι αμείλικτο και ζητάει καθαρή λύση: «Με τη Ν.Δ του αύριο ή με τον ΣΥΡΙΖΑ του χθες. Με την αλήθεια ή με το ψέμα;».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε και τις δεσμεύσεις του κόμματός του για μείωση φόρων, για διατήρηση του αφορολόγητου, αλλά και για την δημόσια Υγεία και την δημόσια Παιδεία.

Αναφέρθηκε εκ νέου στην προτεραιότητα που δίνει η ΝΔ στην ασφάλεια υπογραμμίζοντας ότι «είναι δικαίωμα όλων των Ελλήνων και το κράτος οφείλει να την εγγυάται».

Τέλος υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά σε όλα αυτά «με ψέματα και προπαγάνδα και κάνει ό,τι μπορεί για να διαστρεβλώσει τις θέσεις της ΝΔ».

Απ. Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα