back to top
18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Βαλμπουενά επιλέγει τον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Ο Ματιέ Βαλμπουενά φαίνεται να κοιτάει θετικά το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. 

Σε σημερινό δημοσίευμα στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Βαλμπουενά φαίνεται πως είναι κοντά στο να απαντήσει θετικά στον Ολυμπιακό και να τρέξει άμεσα η υπόθεσή του. Ανφέρεται επίσης πως ο 34χρονος μεσοεπιθετικός, φέρεται να έχει πάρει πάρει την απόφαση ότι οι ερυθρόλευκοι είναι ίσως η καλύτερη προοπτική της καριέρας του σε αυτό το χρονικό σημείο.

Η υπόθεση του Βαλμπουενά βρίσκεται σε καλό δρόμο, οι συζητήσεις συνεχίζονται και η μοναδική περίπτωση να χαλάσει η μεταγραφή είναι να εμπλακεί η Μαρσέιγ στην υπόθεση του.

Εξελίξεις για Σεμέδο και Μπρούνο

Για τους Ρούμπεν Σεμέδο και Μπρούνο, από τη Δευτέρα θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού που ανήκει στη Βιγιαρεάλ και για τον Βραζιλιάνο άσο απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Για την υπόθεση του Ματέο Γκαρσία φαίνεται πως προτιμάει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα και οι συζητήσεις του Αργεντινού εξτρέμ με τους ερυθρόλευκους συνεχίζονται σε προχωρημένο επίπεδο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα